Gratis levering, 3-7 hverdage

Din indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

4 Resultater

4 Resultater

kr.
Til
kr.

Den højeste pris er 349,00 kr

Barolo Castellero 2020
Spar 32 %
4.1 Vivino
Cantina Borgogno Francesco

Barolo Castellero 2020

Normal pris 329,00 kr 225,00 kr Spar 32 %

Pris pr. stk.
pr.

Normal pris 329,00 kr 225,00 kr Spar 32 %

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Barbera d'Alba 2022
Cantina Borgogno Francesco

Barbera d'Alba 2022

149,00 kr

Pris pr. stk.
pr.

149,00 kr

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Barolo Brunate 2021
Ny
Cantina Borgogno Francesco

Barolo Brunate 2021

349,00 kr

Pris pr. stk.
pr.

349,00 kr

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Langhe Nebbiolo 2022
Cantina Borgogno Francesco

Langhe Nebbiolo 2022

159,00 kr

Pris pr. stk.
pr.

159,00 kr

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Cantina Borgogno Francesco

Cantina Borgogno Francesco

Italien ⸱ Piemonte

Vi laver traditionel Barolo fra ikoniske marker

Siden starten af 1930’erne har vores familie med udgangspunkt i Barolos mest berømte marker i La Morra lavet vine efter de traditionelle forskrifter.

Vi er Giancarlo og Claudio Borgogno og flankeret af Claudios kone Silvia, står vi på skuldrene af flere generationer, og især vores far, Francesco Borgogno.

Sammen sørger vi for at have fuld kontrol med at sikre den ypperste kvalitet overalt på vores lille vingård, der har en af La Morras absolut bedste beliggenheder for foden af Cannubi-højen i Brunate.

Vores vine er udelukkende baseret på druer fra vores egne 7 hektar marker i Brunate og Monforte, og vores arbejdsmetoder har altid været ganske få og simple.

Vi arbejder traditionelt og med stor respekt for miljøet for at vores vine er tro mod den historie og typicitet, som Barolo er så beundret for.

Traditionalister i Barolo

Vi laver samlet set 35.000 flasker, der alle er produceret efter klassiske og traditionelle metoder. Det indebærer blandt andet, at vi modner vinene i store egetræsfade, de såkaldte botti. Vi bruger ikke nye franske egetræs-barriques.

Efter den alkoholiske gæring, kommer vinen ned i vores underjordiske og naturligt kølige kælder. Her modner vi vinene i store slavonske egefade på op til 3.000 og 5.000 liter.

Visse af vinene modnes udelukkende i ståltanke, mens andre får lov til at modne i de store egetræs-botti.

Alle vores vine er fremragende at nyde til mad, og de kan alle drikkes med det samme, mens vores Barolo med fordel kan gemmes en årrække i en vinkælder.