Gratis levering, 3-7 hverdage

Din indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

4 Resultater

4 Resultater

kr.
Til
kr.

Den højeste pris er 189,00 kr

Langhe Nebbiolo 2022
Spar 38 %
Cantina Borgogno Francesco

Langhe Nebbiolo 2022

Normal pris 159,00 kr 99,00 kr Spar 38 %

Pris pr. stk.
pr.

Normal pris 159,00 kr 99,00 kr Spar 38 %

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Barolo Castellero 2020
Udsolgt
4.1 Vivino
Cantina Borgogno Francesco

Barolo Castellero 2020

Normal pris 329,00 kr 189,00 kr Spar 43 %

Pris pr. stk.
pr.

Normal pris 329,00 kr 189,00 kr Spar 43 %

Pris pr. stk.
pr.

Udsolgt

Barolo Brunate 2021
Spar 46 %
Cantina Borgogno Francesco

Barolo Brunate 2021

Normal pris 349,00 kr 189,00 kr Spar 46 %

Pris pr. stk.
pr.

Normal pris 349,00 kr 189,00 kr Spar 46 %

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Barbera d'Alba 2022
Spar 40 %
Cantina Borgogno Francesco

Barbera d'Alba 2022

Normal pris 149,00 kr 89,00 kr Spar 40 %

Pris pr. stk.
pr.

Normal pris 149,00 kr 89,00 kr Spar 40 %

Pris pr. stk.
pr.

På lager

Cantina Borgogno Francesco

Cantina Borgogno Francesco

Italien ⸱ Piemonte

Vi laver traditionel Barolo fra ikoniske marker

Siden starten af 1930’erne har vores familie med udgangspunkt i Barolos mest berømte marker i La Morra lavet vine efter de traditionelle forskrifter.

Vi er Giancarlo og Claudio Borgogno og flankeret af Claudios kone Silvia, står vi på skuldrene af flere generationer, og især vores far, Francesco Borgogno.

Sammen sørger vi for at have fuld kontrol med at sikre den ypperste kvalitet overalt på vores lille vingård, der har en af La Morras absolut bedste beliggenheder for foden af Cannubi-højen i Brunate.

Vores vine er udelukkende baseret på druer fra vores egne 7 hektar marker i Brunate og Monforte, og vores arbejdsmetoder har altid været ganske få og simple.

Vi arbejder traditionelt og med stor respekt for miljøet for at vores vine er tro mod den historie og typicitet, som Barolo er så beundret for.

Traditionalister i Barolo

Vi laver samlet set 35.000 flasker, der alle er produceret efter klassiske og traditionelle metoder. Det indebærer blandt andet, at vi modner vinene i store egetræsfade, de såkaldte botti. Vi bruger ikke nye franske egetræs-barriques.

Efter den alkoholiske gæring, kommer vinen ned i vores underjordiske og naturligt kølige kælder. Her modner vi vinene i store slavonske egefade på op til 3.000 og 5.000 liter.

Visse af vinene modnes udelukkende i ståltanke, mens andre får lov til at modne i de store egetræs-botti.

Alle vores vine er fremragende at nyde til mad, og de kan alle drikkes med det samme, mens vores Barolo med fordel kan gemmes en årrække i en vinkælder.