wine-maker
Ny hos KOBAJ?
x wine-maker
Find dinunderlines vinbonde


Ryd filter
Populære søgninger
Land & område
Område
Drue søgninger
3-boxes
Køb minimum 3 kasser ved start af samkøb.

Når et samkøb startes skal der bestilles minimum 3 kasser, før det bliver aktiveret. Ønsker du ikke at købe det hele selv, kan du dele samkøbet med familie og venner. Sammen har I langt bedre mulighed for at sikre samkøbet.

3-boxes
Start et samkøb?

Når et samkøb startes skal der bestilles minimum 3 kasser, før det bliver aktiveret. - del gerne med venner og familie

Hej Kobajers, start et samkøb hos

Weingut Pawis

Vil du have besked, når næste samkøb starter hos Weingut Pawis?

1
Producentfakta
Sted Saale Unstrut, Tyskland
Vintyper Hvidvin, Rosévin, Rødvin, Mousserende vin

Priser fra DKK 109,-
Agroturisme Ingen oplysninger
Samkøbsstatus
Startet af Dig?
Minimum 25 kasser

Kobajers ingen
Udløber om ikke startet

Vinbonde laver topvin fra et af Tysklands mindste distrikter

Efter Berlinmurens fald udbyggede Bernard Pawis’ far familiens vingård i det gamle Østtyskland fra at være et lille hobby-vinbrug til en rigtig fuldtids-vingård.

Bernard tog i 1998 over og en stor genopbygning af vingården blev gennemført. De oprindelige 0,5 hektar, der gav dem titlen Tysklands mindste vingård, er gennem nyplantinger og tilkøb blevet til ca. 15 hektar i dag. Familien Pawis har gjort det så godt, at Weingut Pawis nu betragtes som blandt de bedste i det lille vindistrikt Saale-Unstrut.

Saale-Unstrut er sammen med Sachsen det nordligst beliggende vindistrikt i Tyskland. Det ligger på højde med London og er begunstiget af et fastlandsklima, der giver lange og stabile somre, men også risiko for frost i foråret. Klimaet er langt fra Middelhavsvarmt og her regerer vine, der er kendetegnet ved friskhed og elegance.

Bernard Pawis og hans familie er passionerede vinbønder, der primært dyrker Riesling og Bourgogne-sorterne Chardonnay, Spätburgunder, Weiss- og Grauburgunder. Deres marker ligger perfekt, og flere af dem er klassificerede som Erste Lage og Grosses Gewächs (også kendt som GG), hvilket kan sammenlignes med det franske cru-system med Første- og Grand Cru som det ses i Bourgogne og Alsace.

I markerne, og over alt på vingården, arbejder familien Pawis med stort fokus på bæredygtighed. Ud over at arbejde med et stærkt begrænset brug af sprøjtemidler i vinmarkerne, planter de blomster og frugtplantager på ejendommen for at styrke biodiversiteten. De producerer elektricitet ved hjælp af solenergi og geotermiske anlæg og de har deres eget cisterneanlæg, der opsamler regnvand, som de bruger til kunstvanding på hele ejendommen.

Deres kælderfaciliteter er moderne og energivenligt indrettede således at vinen transporteres stort set udelukkende ved tyngdekraft fra vinpressen til gærings- og modningstankene. På den måde holdes brugen af pumper på et absolut minimum. Vinene modnes hovedsageligt i ståltanke, mens visse af deres store vine fra særlige parceller modnes i små egetræsbarriques.

Vinenes stil er moderne i den forstand at der er fokus på det rene og forholdsvist umanipulerede udtryk, som drue og terroir formår at udtrykke. Vinene er overvejende tørre og med druesortstypiske aromaer samt en syrebalance, der er frisk og sprød. For Bernard Pawis er det meget vigtigt, at vinene er lette og sjove at drikke.

Anmeldere og vinmedier har et godt øje til Weingut Pawis. Den anerkendte tyske vinguide Vinum skiver: "Med et nærmest genialt sortiment opnåede Bernard Pawis den tredje stjerne sidste år. De gør Riesling håndgribelig og forståelig, og de er en gave, ikke kun for sin allerede enorme fansbase."

De to højt respekterede engelske vinskribenter Hugh Johnson og Jancis Robinson skriver i deres ikoniske referencebog Vinatlas (The World Atlas of Wine) om Saale-Unstrut, at “... siden kommunismens sammenbrud, er en række producenter blevet berømte: Pawis i Freyburg og Gussek i Naumburg har taget teten i Saale-Unstrut...”

Gratis levering

Alt er inkluderet i prisen

Sikker betaling

Vi trækker først pengene, når vinen afsendes.

Bedste priser

Fordi vi køber i fællesskab, direkte fra vinbonden.Bland-selv

Sammensæt dine kasser som du ønsker dem!
0,-
DKK inkl. levering 0 ud af 6 flasker
Bland-selv
Pinot Blanc 2020 Pinot Blanc 2020
109 ,-
Müller Thurgau 2020 Müller Thurgau 2020
113 ,-
Blauer Zweigelt Weissherbst 2020 Blauer Zweigelt Weissherbst 2020
126 ,-
Blauer Zweigelt 2019 Blauer Zweigelt 2019
143 ,-
Riesling Quarzit 2020 Riesling Quarzit 2020
143 ,-
Riesling Brut 2017 Riesling Brut 2017
156 ,-
Traminer Freyburger Edelacker 2020 Traminer Freyburger Edelacker 2020
160 ,-
Edelacker Grauburgunder GG 2019 Edelacker Grauburgunder GG 2019
245 ,-
Total pris og antal kasser
0 ,-
0 ud af 6 flasker

Øvrige vine fra Weingut Pawis

Vælg dine kasser med enkeltvine!
109,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Pinot Blanc 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Blød og cremet uden at det kammer over. Duften er domineret af noter af honningmelon og modne pærer. Smagen er let og cremet med en mild syre. Velegnet til fjerkræ, risotto eller pasta med ostesauce. Drikkes nu og 2-3 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Pinot Blanc
dotted-line
113,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Müller Thurgau 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Aromatisk og ukompliceret. Duften er intens og primært med noter af hvide blomster, hyldeblomst og passionsfrugt. Smagen er med de samme frugtige aromaer og en aromatisk eftersmag. Velegnet til lyst fjerkræ og pastaretter. Drikkes nu og 2-3 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Müller Thurgau
dotted-line
126,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Blauer Zweigelt Weissherbst 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Frisk sommerlig rosé med god intensitet. Duften er med intense noter af skovbær samt røde bær og blomster. Smagen er med et svagt sødligt indslag, hvilket giver fylde og drikkeglæde til den saftige vin. God til grillede grøntsager og frisk på terrassen. Drikkes nu og 2-3 år fra høståret.

Wine bottle Rosévin
Grape Zweigelt
dotted-line
143,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Blauer Zweigelt 2019
0,75 Liter • Årgang: 2019

Blød og mellemfyldig. Duften er domineret af noter af røde og mørke bær, brombær og blommer. Smagen er elegant og saftig med bløde tanniner og en aromatisk eftersmag. Velegnet fuglevildt og lam eventuelt fra grillen. Drikkes nu og 3-5 år fra høståret.

Wine bottle Rødvin
Grape Zweigelt
dotted-line
143,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Quarzit 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Sprød og klassisk rank Riesling. Duften er domineret af noter af gule frugter, modne æbler, litchi, appelsinskal og tydelig mineralitet. Smagen er elegant og mellemfyldig med en frisk syre og aromatisk eftersmag. God til asparges, fisk og lyse kødretter. Drikkes nu og 3-5 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
dotted-line
156,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Brut 2017
0,75 Liter • Årgang: 2017

Klassisk sekt lavet med andengæring og modning 15 mdr. i flasken. Duften er med lyse hvide blomster, mineralitet og citrus. Smagen er med livlige bobler og frisk syrebalance med en elegant eftersmag. God til aperitif, fisk og skaldyr. Drikkes nu og 4-6 år fra høståret.

Wine bottle Mousserende vin
Grape Riesling
dotted-line
160,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Traminer Freyburger Edelacker 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Aromatisk og let sødlig. Næsen er udtryksfuld og med noter af roser, muskatnød og krydrede toner. Smagen er med en let sødme, der understreger aromaerne. Syren er fint balanceret. Velegnet til charcuteri, patéer, ragout og modne oste. Drikkes nu og 3-5 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Traminer
dotted-line
245,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Edelacker Grauburgunder GG 2019
0,75 Liter • Årgang: 2019

Pinot Gris fra de bedste parceller på Grosses Gewächs-marken Freyburger Edelacker. Duft af pære, kvæde, honning og en snert af brioche. Smagen er fyldig og intens med en vibrerende syrebalance. God til kraftige retter med lyst kød. Drikkes nu og 8-10 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Grauburgunder
dotted-line

Sådan virker KOBAJ.com

1. Find din vinbonde

Gå på opdagelse og start et samkøb hos din nye vinbonde. Du kan også deltage i andre åbne samkøb.

Step1

2. Samkøb med andre

Deltag i andre åbne samkøb eller inviter venner, kolleger og familie med i dit. Det gælder om at få købt 25 kasser inden tiden er udløbet.

Step2

3. Bonden sender din vin

Når der er bestilt min. 25 kasser hos en bonde og tiden er udløbet så sender bonden din vin, som bliver leveret til din dør.

Step3

Vidste du at?

  • Alle vinbøndernes priser er inklusiv fragt og levering.
  • Når du starter dit eget samkøb, bestemmer du selv udløbstidspunktet.
  • En kasse vin består af 6 flasker.
  • 1+1 samkøb betyder du får en gratis kasse vin med, for hver kasse du køber. Det gælder ofte nogle specifikke kasser - se nærmere i vinens titel.


Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Vil du også dele dine tanker med resten af KOBAJ-fællesskabet, så skriv en mail til info@kobaj.com

language_flag Christian
31. august 2021
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
31. august 2021
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
30. august 2021
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
30. august 2021
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
29. august 2021
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
29. august 2021
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside´ och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
28. august 2021
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
28. august 2021
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
27. august 2021
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim