wine-maker
Ny hos KOBAJ?
x wine-maker
Find dinunderlines vinbonde


Ryd filter
Populære søgninger
Land & område
Område
Drue søgninger
3-boxes
Køb minimum 3 kasser ved start af samkøb.

Når et samkøb startes skal der bestilles minimum 3 kasser, før det bliver aktiveret. Ønsker du ikke at købe det hele selv, kan du dele samkøbet med familie og venner. Sammen har I langt bedre mulighed for at sikre samkøbet.

3-boxes
Start et samkøb?

Når et samkøb startes skal der bestilles minimum 3 kasser, før det bliver aktiveret. - del gerne med venner og familie

Hej Kobajers, start et samkøb hos

Weingut Gebert

Vil du have besked, når næste samkøb starter hos Weingut Gebert?

1
Producentfakta
Sted Rheinhessen, Tyskland
Vintyper Hvidvin, Rødvin, Rosévin

Priser fra DKK 94,-
Agroturisme Ingen oplysninger
Samkøbsstatus
Startet af Dig?
Minimum 25 kasser

Kobajers ingen
Udløber om ikke startet

Dream team laver rene og friske vine i Rheinhessen

Lav store vine fra små druer. Ikke for seriøse vine, men forbandet gode! Det er mottoet for det dygtige og ambitiøse team, som familien Gebert har opbygget omkring en stemning af livsglæde og innovation. Her mødes fagligt og teknologisk stærke personligheder med arbejdet på en traditionel vingård.

I den vestlige del af Rheinhessen, i et landskab med bakker af vulkansk oprindelse, omgivet af vinstokke og blomstrende lyng, ligger Siefersheim i landlig og fredelig idyl. Her i landsbyen er vinavl lig med kulturarv, tradition og essensen af hjemstavn. Enhver der er vokset op her, kender årets gang i vinmarkerne, og gæster kommer fra nær og fjern for at nyde freden og roen langt fra byens puls.

Der har været vingård på stedet i mere end 200 år. I dag er det Hans Joachim Gebert, der står i spidsen for et otte-mands team, som sammen driver den 8 hektar store vingård i Siefersheim og Gumbsheim. Hans Joachim Gebert har en ingeniørbaggrund fra vinuniversitetet i Geisenheim, og han har gennem 30 år gennemført konstante forbedringer i markerne og kælderen. Med sig har han døtrene Anne, Hannah og Lara. De tilføjer nye facetter til det tekniske arbejde, som altid har været i tæt forbindelse med naturen. De bidrager med en stærk vægt på moderne teknologier, ekstraordinære kundeoplevelser og økologisk bæredygtighed for at føre vingården videre.

Jan er vingårdens tekniske og kreative allrounder, der er specialist i de tekniske aspekter ved vinproduktion og altid med naturen i det primære fokus. I marken er der brug for specialister, og Nico og hans kone Iris bliver af resten af holdet kaldt deres “Vine Whisperers” (Vinstokke-hviskerne) som en hyldest til deres magiske grønne fingre. I kælderen er der Paul, der som bybo musik- og madglad fra Frankfurt og vindyrkningsstudent fra universitetet i Geisenheim bibringer et aftryk af jazzy modernitet og kvalitet til de færdige flasker.

Holdets grundfilosofi er, at gode vine laves i marken, og derfor arbejder de nænsomt og omhyggeligt for at skabe sunde og fuldt modne druer. De tager ansvaret for deres vinmarker og det omgivende økosystem alvorligt. Miljøvenlige dyrkningsmetoder og samvittighedsfuld vinfremstilling er meget vigtigt for dem, og det motiverer dem til løbende at undersøge, hvordan de yderligere kan forbedre deres indvirkning på miljøet. De undersøger konstant, hvordan de kan reducere sprøjtning gennem analyser af klimadata, og hvordan vi kan skabe et sikkert og nærende økosystem for vilde bier.

Under vinifikationen i kælderen, der varer mellem tre og 24 måneder alt afhængigt af vin og kvalitetsniveau, lægger holdet stor vægt på minimal intervention for at bevare de unikke egenskaber fra druer og terroir. Vinene, der gærer og modner i enten egefade eller ståltanke, får lov til at udvikle sig naturligt, og de har i alle arbejdstrin forpligtet sig til vegansk vinfremstilling uden brug af animalske produkter.

Familien Gebert går efter at vinenes stil generelt er præget af elegance, finesse og personlighed. "De er drikkevenlige og aldrig ligegyldige," siger Hans Joachim Gebert.

Gratis levering

Alt er inkluderet i prisen

Sikker betaling

Vi trækker først pengene, når vinen afsendes.

Bedste priser

Fordi vi køber i fællesskab, direkte fra vinbonden.Bland-selv

Sammensæt dine kasser som du ønsker dem!
0,-
DKK inkl. levering 0 ud af 6 flasker
Bland-selv
Riesling Ortswein Semi-dry 2019 Riesling Ortswein Semi-dry 2019
94 ,-
‘Lake Louise’ Pinot-Cuvée Gutswein Dry 2020 ‘Lake Louise’ Pinot-Cuvée Gutswein Dry 2020
98 ,-
Chardonnay Ortswein Semi-dry 2019 Chardonnay Ortswein Semi-dry 2019
105 ,-
Portugieser Rosé Gutswein Semi-dry 2020 Portugieser Rosé Gutswein Semi-dry 2020
107 ,-
‘Madeira’ Summer-Cuvee Gutswein Dry 2020 ‘Madeira’ Summer-Cuvee Gutswein Dry 2020
110 ,-
Scheurebe Gutswein Semi-dry  2020 Scheurebe Gutswein Semi-dry 2020
110 ,-
‘Ko Tao’ Gewürztraminer Gutswein Dry 2020 ‘Ko Tao’ Gewürztraminer Gutswein Dry 2020
110 ,-
Bacchus Lieblich Gutswein 2020 Bacchus Lieblich Gutswein 2020
117 ,-
Riesling Gutswein Dry 2020 Riesling Gutswein Dry 2020
117 ,-
Chardonnay Gutswein Semi-dry 2020 Chardonnay Gutswein Semi-dry 2020
117 ,-
Silvaner Ortswein Dry 2020 Silvaner Ortswein Dry 2020
132 ,-
Chardonnay Lagenwein Dry 2019 Chardonnay Lagenwein Dry 2019
132 ,-
Riesling Lagenwein Dry 2019 Riesling Lagenwein Dry 2019
136 ,-
Weißer Burgunder Ortswein Dry 2020 Weißer Burgunder Ortswein Dry 2020
142 ,-
Chardonnay Ortswein Dry 2020 Chardonnay Ortswein Dry 2020
142 ,-
Riesling Ortswein Dry 2020 Riesling Ortswein Dry 2020
146 ,-
Riesling Erstes Gewächs Dry 2020 Riesling Erstes Gewächs Dry 2020
194 ,-
Total pris og antal kasser
0 ,-
0 ud af 6 flasker

Øvrige vine fra Weingut Gebert

Vælg dine kasser med enkeltvine!
94,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Ortswein Semi-dry 2019
0,75 Liter • Årgang: 2019

Sjov og drikkeglæde. Halvtør Kabinett fra Siefersheim. Intens frugt, fin syrebalance og en flintestens-mineralitet. Forfriskende, fornøjelig og blid alkohol (11,5%). Velegnet til sommersalater, hvide asparges, skaldyr og lyse kødretter. Drikkes nu og 5 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
dotted-line
98,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
‘Lake Louise’ Pinot-Cuvée Gutswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Elegant, tør og frisk fra husets lille Travel By Taste-collection med alsidige madvine. Duften er lys og elegant med noter af grønne æbler og en snert af tropisk frugt. Smagen er mellemfyldig og frisk med en blød eftersmag. God til middelhavsretter, pasta og risotto. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Rødvin
Grape Pinot Gris, Pinot Blanc
dotted-line
105,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chardonnay Ortswein Semi-dry 2019
0,75 Liter • Årgang: 2019

Easy-going og elegant. Halvtør Spätlese fra Gumbsheim. Det frugtdrevne bud på en god start på weekenden. Sprød og intens frugt med velintegreret alkohol (12,5%) en vis sødme og en blid syre med en fin mineralitet. God til aperitif, fed fisk eller ost. Drikkes nu 4-5 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Chardonnay
dotted-line
107,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Portugieser Rosé Gutswein Semi-dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Saftig, aromatisk og halvtør. En rosé, der dufter af jordbærmarmelade mens den overrasker med en lethed og friskhed. En god terrassevin med en balanceret sødme fra restsukkeret. God til asiatiske retter, friske salater evt. med melon. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Rosévin
Grape portugieser
dotted-line
110,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
‘Madeira’ Summer-Cuvee Gutswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Blomster og sommer fra husets lille Travel By Taste-collection med alsidige madvine. Duften er med grønne noter af blomster og urter, æbler og stenfrugter. Smagen er frisk og frugtig med en elegant eftersmag. God til aperitif, sommersalater, sushi og lyst kød. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Silvaner, Riesling, Scheurebe, Rivaner
dotted-line
110,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Scheurebe Gutswein Semi-dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Blomster og aroma. Typisk for Scheurebe er der masser af blomsteraromaer sammen med en behagelig restsødme. Smagen er fyldig og med en lang eftersmag med frugtige noter. God til aperitif, lyst kød og ostebordet. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Scheurebe
dotted-line
110,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
‘Ko Tao’ Gewürztraminer Gutswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Eksotisk og frugtig fra husets lille Travel By Taste-collection med alsidige madvine. Duften er aromatisk med tropisk frugt, tunge blomster og krydderier. Smagen er frugtig og aromatisk med en blød eftersmag. God til aperitif og asiatisk køkken med sur-sødme. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Gewürztraminer
dotted-line
117,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chardonnay Gutswein Semi-dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Publikumsfavorit, der skaber vindrikkere, der “ellers ikke drikker vin”. Duften er aromatisk med noter af citrus, æbler og lidt tropisk frugt. Smagen er frugtdrevet og saftig med en let sødme i eftersmagen. God til aperitif og lette sommerretter. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Chardonnay
dotted-line
117,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Gutswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Frugt og sprød syre. Klassisk og meget tør Riesling. Duften er med citrus, grønne æbler og lidt tropiske frugter. Smagen er knastør og frugtig med en vibrerende syrebalance. God til aperitif, fisk, skaldyr, sushi og lyse kødretter. Drikkes nu 4-5 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
dotted-line
117,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Bacchus Lieblich Gutswein 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Sød, elegant og mild. En blød vin med blomster- og frugtagtige noter af smørblomster og blodappelsiner. Blid syre og god frugtsødme. Ukompliceret, men stadig spændende og elegant. God til aperitif og sommersalater med sødme. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape bacchus
dotted-line
132,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Silvaner Ortswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Solid og fyldig. Fra gamle stokke, der giver stor dybde og fylde. Duften er med noter af hvide blomster, urter og tropiske frugter. Smagen er frugtig, elegant og fyldig med en blød eftersmag. God til aperitif og lyse sommerretter. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Silvaner
dotted-line
132,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chardonnay Lagenwein Dry 2019
0,75 Liter • Årgang: 2019

Subtil og multifacetteret elegance. Tør og sprød Spätlese fra Scholsshölle i Gumbsheim. Frugtdrevet næse med pære, æble, citrus og urtede noter. Smagen er fyldig med en god syre og en velintegreret alkohol (13%). God til skaldyr og lyse kødretter. Drikkes nu og 5-6 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Chardonnay
dotted-line
136,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Lagenwein Dry 2019
0,75 Liter • Årgang: 2019

Tør Riesling Spätlese fra Heerkretz i Siefersheim. Mineralitet, fascinerende kompleksitet og udtalt struktur med smag af grønt æble, sprød abrikos, hvid te og våd kalk. En imponerende kombination af intensitet og elegance. (12% alk.) Meget alsidig madvin. Drikkes nu og 6-7 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
dotted-line
142,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Weißer Burgunder Ortswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Blid og elegant Pinot Blanc, der samtidig er frugtig og saftig. Duften er med noter af lyse blomster, gule stenfrugter, pære og mineralitet. Smagen er frisk og saftig med en blid eftersmag med nøddenoter. God til aperitif, fisk og skaldyr. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Pinot Blanc
dotted-line
142,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chardonnay Ortswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Kompleks, fyldig og frugtdrevet. Duften er aromatisk og frugtig med noter af citrus og grønne æbler. Smagen er tør og fyldig med en frisk syre og læskende eftersmag. God til fisk, skaldyr og lyse sommerretter. Drikkes nu 3-4 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Chardonnay
dotted-line
146,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Ortswein Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Saftig og mineralsk Riesling. Duften er med gule stenfrugter, kvæde, fersken, æble og citrus. Smagen er tør og aromatisk med en sprød og livlig syre samt en lang eftersmag. God til aperitif, fisk, skaldyr og lyse kødretter. Drikkes nu 5-6 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
dotted-line
194,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Erstes Gewächs Dry 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Solid, fyldig og vedholdende. Husets topvin fra marken Heerkretz i Siefersheim. Duften er intens med noter af citrus, æbler, gule stenfrugter og en god mineralitet. Smagen er fyldig med en sprød og tør syre samt lang eftersmag. God til lyse kødretter. Drikkes nu 6-8 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
dotted-line

Sådan virker KOBAJ.com

1. Find din vinbonde

Gå på opdagelse og start et samkøb hos din nye vinbonde. Du kan også deltage i andre åbne samkøb.

Step1

2. Samkøb med andre

Deltag i andre åbne samkøb eller inviter venner, kolleger og familie med i dit. Det gælder om at få købt 25 kasser inden tiden er udløbet.

Step2

3. Bonden sender din vin

Når der er bestilt min. 25 kasser hos en bonde og tiden er udløbet så sender bonden din vin, som bliver leveret til din dør.

Step3

Vidste du at?

  • Alle vinbøndernes priser er inklusiv fragt og levering.
  • Når du starter dit eget samkøb, bestemmer du selv udløbstidspunktet.
  • En kasse vin består af 6 flasker.
  • 1+1 samkøb betyder du får en gratis kasse vin med, for hver kasse du køber. Det gælder ofte nogle specifikke kasser - se nærmere i vinens titel.


Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Vil du også dele dine tanker med resten af KOBAJ-fællesskabet, så skriv en mail til info@kobaj.com

language_flag Christian
31. august 2021
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
31. august 2021
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
30. august 2021
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
30. august 2021
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
29. august 2021
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
29. august 2021
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside´ och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
28. august 2021
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
28. august 2021
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
27. august 2021
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim