Vinhuset fra Marche, der laver forfriskende bobler
Autentisk smag med historiske aner. Viebulla inkorporerer ekspertviden i en ældgammel tradition sammen med elegance og friskhed. De laver nogle af de mest klassiske og elegante mousserende vine fra Italien, heriblandt de festlige Proseccoer.
Viebulla er et vinhus, der både har dybe rødder i traditionerne og et moderne syn på vinproduktion. De køber druer fra lokale vinbønder i Marche-regionen, hvorefter de vinificerer og producerer de mousserende vine. Nogle af vinene laves efter den klassiske metode, tidligere kaldet champagnemetoden, hvor andengæringen og skabelsen af boblerne sker i hver enkelte flaske.
Der hvor især Prosecco-vinene, men også andre tilsvarende vine skiller sig ud er ved brug af den såkaldte Charmat- eller Martinotti-metode. Den går i store ud på at andengæringen sker på tank og at vinen derefter tappes på flaske. Denne metode er mindre kostbar, hvilket resulterer i, at man kan få mousserende vine til gode priser.
Vinene fra Viebulla er primært baseret på Sauvignon Blanc, Prosecco og Pinot Noir, og stilen er med frugten forrest og drikkevenligheden lige ved siden af.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler