Vores naturlige gryde giver os de smukkeste druer
Vi hedder Michele, Matteo og Mattia, og vi kan ikke lide pesticider og selvhøjtidelighed. Sccchhhh og skål!
Dette er vores projekt her i Valpolicella ved Verona i det nordøstlige Italien. Vores vine er 100% økologiske, og det er vores erklærede mål at producere naturlige og biodynamiske vine.
God jord giver gode druer
Vi vil lave vores vine uden at gå på kompromis med smagen. Vores vingård Tasi ligger som en gryde midt i et tidligere kalkstensbrud lige ved siden af nationalparken Lessinia.
Her høster vi ved håndkraft i september og kun de allerbedste druer udvælger vi til vine, der lagres i minimum 24 måneder. Vi laver blandt andet ren og elegant Valpolicella, Ripasso og Amarone.
Hold mund og nyd det!
Ordet “tasi” er italiensk slang og betyder det samme, som når danskere tysser på hinanden. Meningen med at vi bruger navnet TASI er ganske enkelt: Hold kæft og nyd vinen!
Vores slagord er i virkeligheden ganske enkle: Vi elsker den gode vin, de ægte produkter fra dette smukke og vilde land samt tanken om at udbrede kendskabet til alle. Vi kan ikke lide pesticider og mennesker, der tager sig selv for alvorligt.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler