Vinene skal udtrykke jorden så ærligt som muligt
Jeg laver vine uden svovl, for jeg vil have, at smagen skal være så uforfalsket som muligt.
Jeg hedder Raphael Midoir og som femtegenerations vinbonde har jeg siden 1997 gået i familiens fodspor.
Det vigtigste for mig er at sørge for, at kvaliteten af de lette og friske vine fra vores vinmarker er af bedste kvalitet.
I landsbyen Chémery i Touraine i hjertet af den store Loire-dal ligger vores families ejendom med 27 hektar vinmarker.
Unikke jord og klimaforhold
Her arbejder jeg og min familie med 20 hektar hvide druer (Sauvignon Blanc, Chenin Blanc og Chardonnay) og 7 hektar røde druer (Cabernet Franc, Gamay og Malbec).
Stokkene er mellem 5 og 35 år gamle og er plantet i jord, der primært består af ler, flint og kalksten.
Det regner ikke så meget her i forhold til i resten af Loire-dalen, og klimaet er forholdsvist køligt. Det giver klare vine med høj grad af friskhed i form af sprød syre.
Rene forhold er alfa og omega
I den nyligt renoverede kælder arbejder vi nidkært med at sikre høj kvalitet og hygiejneforholdene skal være helt i top.
Det gør mig dermed i stand til at lave mange af mine vine uden brug af sulfitter, så de udtrykker terroiret så ærligt, rent og klart som muligt.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler