wine-maker
Ny hos KOBAJ?
x wine-maker
Find dinunderlines vinbonde


Ryd filter
Populære søgninger
Land & område
Område
Drue søgninger
Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Made By Mama

Levering inden jul Garanteret levering
Samkøbsnummer: 3305 Se bondens vine  
1
Producentfakta
Sted Toscana, Italien
Vintyper Mad, Olivenolie

Priser fra DKK 45,-
Agroturisme Ingen oplysninger
Samkøbsstatus
Startet af Martin Bergholz
Kasser købt 9

Kobajers 1
Udløber om 17 dage

Smagen af Italien

Made by Mama handler om kærlighed og passion, kvalitet og originalitet, om respekt og håndværk. Og om at realisere sine drømme.

Vi er Anna og Morten Hassing-Kjær, og for os er Made by Mama symbolet på den rodfæstede og ægte italienske passion og tradition, som vi og de mennesker vi arbejder sammen med, lægger i hvert eneste produkt fra vugge til grav.

Fra Danmark til Toscana

I 2012 greb vi chancen og skiftede et hektisk liv i Danmark ud med en fredfyldt bjergskråning i det smukke Toscana. Efter seks års arbejde med at perfektionere vores egen olivenolie og udvikling af produkter, blev Made by Mama præsenteret for første gang i 2018.

Vores mission er at give vores kunder det bedste fra Italien.

Håndværk med passion og personlighed

Made by Mamas produkter er alle lavet af passionerede mennesker, personlige kontakter som vi kender indgående og nærer høj tillid til. Dem vi arbejder sammen med, er håndværkere, som alle deler vores passion og kærlighed for autentiske produkter af højeste kvalitet.

Hvert eneste produkt har en unik historie. Alle produkter er resultatet af tradition og håndværk, og de er ofte kun tilgængelige i begrænsede mængder.

Vi går aldrig på kompromis med smag og kvalitet. Vores filosofi om rene etiketter er din garanti for kvaliteten af råvarerne, vi benytter, ligesom vi sikrer at der ikke bruges kunstige ingredienser.

Hvor det er muligt, prioriterer vi altid økologi.

Vores jord

Vi kerer os om vores omverden og arbejder løbende på at optimere i forhold til miljø gennem hele vores værdikæde.

Vores papirbaserede emballage og etiketter er alle produceret med FSC-certificeret papir for at sikre bæredygtig skovdrift.

Gratis levering

Alt er inkluderet i prisen

Sikker betaling

Vi trækker først pengene, når vinen afsendes.

Bedste priser

Fordi vi køber i fællesskab, direkte fra vinbonden.Topvalg fra Made By Mama

45,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Tomato Sauce 180 g.
0,00 Liter

”Vores serveringsklare tomatsauce er lavet af Piacentino tomater og smagt til efter en traditionel italiensk familieopskrift." - Anna og Morten.

 • Du kan tydeligt smage Italiens varme og sødme i tomaterne. Ingredienslisten er enkel, men hemmeligheden bag den gode tomatsauce er mængdeforholdet og den tilberedningstid, der skal til, for at få den helt rigtige smag frem.
 • Hos os er tomatsauce en vigtig base i madlavningen. Vi bruger den i pasta al pomodoro, når vi skal have pizza eller vil give gryderetter lidt ekstra kærlighed.
Dotted line
45,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Pasta Trenette 500 g.
0,00 Liter

”Pasta Trenette er pastaen, som alle elsker. Den minder om tagliatelle, blot tyndere, og giver plads til selv de helt fine og delikate saucer." - Anna og Morten.

 • Vores pasta er produceret i Gragnano, Napoli. Byens unikke mikroklima, giver den rette mængde sol, vind og fugtighed, som gør at Gragnano er kendt som det bedste sted i Italien at producere pasta som tagliatelle og trenette.
 • Pasta di Gragnano er i dag et varemærke og et kvalitetsstempel, der sikrer, at pastatyper som trenette, linguine og tagliatelle er lavet på førsteklasses hvede fra Gragnano og calciumfattigt vand fra Monti Lattari. Pastaen skal desuden være skåret med ru bronzeforme og tørret ved lave temperaturer over flere dage.
 • Vi synes, at Trenette (og for den sags skyld også tagliatelle) nydes bedst sammen med Made by Mamas trøffelsmør, en god pesto eller en seafood sauce.
Dotted line
54,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Torroncini 125 g.
0,00 Liter

”Vores økologiske hvide nougat har en dejlig ren smag af italienske mandler og honning og er i små delikate brud, så de er nemme at servere." - Anna og Morten.

 • Foruden den gode smag, har de et lækkert, sejt bid og er glutenfri.
 • Torroncini har den autentiske smag af Italien og er oplagt som supplement, når kaffe- eller the-stunden skal gøres ekstra hyggelig.
 • Er du inviteret ud, er det en god værtindegave - enten alene eller som en del af flere lækkerier.
Dotted line
54,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Cantuccini 150 g.
0,00 Liter

”Hvis du ikke allerede har smagt den klassiske mandelkage, som vi kender fra skønne besøg i Italien, er det bestemt på tide! " - Anna og Morten.

 • Vores udgave af den italienske klassiker er økologisk, sprød og smager af mandler, smør, honning og et pift af appelsin.
 • Prøv at dyppe dem i vin santo eller server dem til en god kop kaffe.
Dotted line
91,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
White Truffle Butter 75 g.
0,00 Liter

”Trøffelsmør er et meget enkelt produkt og den nemmeste vej til en fantastisk tallerken pasta, som blæser de fleste bagover." - Anna og Morten.

 • Vores trøffelsmør er lavet på smør og hvide trøfler, men selvom opskriften lyder simpel, så er det ikke let at finde gode trøffelprodukter. Derfor var glæden stor, da vi på en trøffelfestival mødte Laura og Fillippo og smagte deres produkter.
 • Vores trøffelsmør bliver produceret i den smukke middelalderby San Miniato i hjertet af Toscana. Her ejer Laura og Filippo Gemignani en af de mest velrenommerede forretninger med trøfler.
Dotted line
91,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Organic Lemon Oil
0,10 Liter

”Vi er selv meget glade for vores citronolie til madlavning. Citronolien er lavet på vores egen økologiske olivenolie og krydret med æteriske olier udvundet af økologisk citronskal." - Anna og Morten.

 • Basen til vores citronolie er vores egen koldpressede, økologiske ekstra jomfruolivenolie. Olien fremstilles af 100% naturligt dyrkede oliven fra vores marker i Toscana og udvikles i samarbejde med olivenolie-specialisten, Lars Gehrig.
 • Olien giver dine retter et opfriskende pift, og den er velegnet til alt fra lækkert brød til fisk eller bare over pasta med friske krydderurter.
Wine bottle Olivenolie
Grape
Dotted line
91,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
White Truffle Oil
0,10 Liter

”Vi havde længe drømt om gode trøffelprodukter, men efter at have smagt på mange, måtte vi erkende, at de var svære at finde. Derfor var glæden stor, da vi på en trøffelfestival mødte Laura og Fillippo og smagte deres fantastiske trøffelolie." - Anna og Morten.

 • Vores hvide trøffelolie bliver produceret i San Miniato, en smuk middelalderby i hjertet af Toscana. Her ejer Filippo og Laura Gemignani en af de mest velrenommerede forretninger med trøfler. I sæsonen har de ansat mere end 80 mand, som samler trøfler for dem og hjælper med produktionen af vores smagfulde trøffelolie.
 • Trøffelolien passer perfekt i en pastaret, over en risotto, en omelet eller på en oksecarpaccio.
Wine bottle Olivenolie
Grape
Dotted line
183,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Parmesan 400 g.
0,00 Liter

”Vores parmesan er den ægte Parmigiano Reggiano fra en lille by vest for Modena i Italien." - Anna og Morten.

 • Her arbejder tre generationer sammen med Mama Marisa i front, og holdet har faktisk vundet verdens fineste præmie i parmesankategorien – nemlig SUPER GOLD foran 2.472 andre oste.
 • Osten lagres i 27 måneder, fordi det er her balancen mellem fedme og syrligheden er helt perfekt. Parmigiano Reggiano er lavet på 50 % mager mælk malket om aftenen, og 50 % fed mælk fra morgenmalkningen. Hertil kommer hårdt arbejde og ihærdighed. Alle oste vendes og børstes en gang om ugen.
 • En stor del af nydelsen sidder i duften, så husk at dufte til parmesanen inden du sætter tænderne i den.
Dotted line
192,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Organic Extra Virgin Olive Oil
0,50 Liter • Årgang: 2022

”Den helt nypressede ekstra jomfruolivenolie - bedste olie nogensinde, der slår alle rekorder. Olivenolie er vores hjertebarn, og hvor det hele startede." - Anna og Morten.

 • Vores jomfruolivenolie er fremstillet af 100 % økologisk naturligt dyrkede oliven fra vores marker i Toscana. Olien fremstilles af sorterne Frantoio, Moraiolo og Leccino. Alle oliven høstes i hånden, og presses samme dag som de plukkes.
 • Oliens egenskaber anses af mange for værende blandt de bedste i verden. Til en flaske med en halv liter af vores jomfruolivenolie bruges op til cirka 5 kilo oliven. Det svarer til, hvad et træ giver i gennemsnit.
Wine bottle Olivenolie
Grape
Dotted line
192,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Balsamico di Modena IGP
0,25 Liter

”Efter flere års søgen har vi fået fingre i en meget lækker mørk balsamico. En lagret I.G.P. Balsamico fra en passioneret producent i Modena." - Anna og Morten.

 • Siden 1850 har familien Malpighi produceret mørk balsamico i Modena. Modena er et perfekt sted til produktion af mørk balsamico, fordi der er fugtigt og varmt om sommeren og koldt om vinteren. Familien ejer 300 franske egetræsfade, og det er i dem, druemosten lagres. Egetræsfadene tilføjer aroma til balsamicoen. I modsætning til vin har mørk balsamico behov for store temperaturudsving. Derfor er træfadene placeret helt oppe under taget, hvor temperaturen varierer mest.
 • Balsamicoen har samme konsistens som sirup. Den er sødmefuld, men har også eddikens spidse smag som en klassisk mørk balsamico.
 • En optimal mørk og rød balsamico til alt fra salater til ost og kød.
Wine bottle Olivenolie
Grape
Dotted line
347,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Trufflepasta-kit
0,00 Liter

”Her har vi taget vores mest populære sæt med Pasta Trenette og cremet trøffelsmør og tilføjet trøffelsalt samt vores trøffelolie lavet på ekstra jomfruolivenolie." - Anna og Morten.

 • Trøfler er en luksus i hverdagen, som hele familien er kommet til at holde af. En skefuld trøffelsmør, vendt rundt i friskkogt pasta, smager så lækkert. Top med trøffelolien og trøffelsalten og du har en let, delikat ret - eksempelvis til gæster på en hverdag.
 • Sættet kommer i vores eksklusive, smukke hvide gaveæske, så det er klar til at give som gave. Medmindre du hellere selv vil beholde det.
Dotted line
495,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Antipasti-kit
0,00 Liter

”I dette kit får du de lækreste, italienske specialiteter, der uden tvivl vil skabe rammerne for en hyggelig middag!" - Anna og Morten.

 • Sættet indeholder linguette, sort trøffelcreme, hvid trøffelcreme, pestokrydderi, oliven, olivenolie og hvid balsamico.
 • Sættet leveres i vores eksklusive, smukke, hvide gaveæske, så det er klar til at blive foræret som gave. Vi kan dog også godt forstå, hvis du hellere selv vil beholde det.
Dotted line

Bland-selv

Sammensæt dine kasser som du ønsker dem!
0,-
DKK inkl. levering 0 ud af 6 flasker
Bland-selv
Total pris og antal kasser
0 ,-
0 ud af 6 flasker

Øvrige vine fra Made By Mama

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Vil du også dele dine tanker med resten af KOBAJ-fællesskabet, så skriv en mail til info@kobaj.com

language_flag Christian
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim