wine-maker
Ny hos KOBAJ?
x wine-maker
Find dinunderlines vinbonde


Ryd filter
Populære søgninger
Land & område
Område
Drue søgninger
Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Dreissigacker

Early bird
Samkøbsnummer: 2694 Se bondens vine  
1
Producentfakta
Sted Rheinhessen, Tyskland
Vintyper Hvidvin, Rødvin

Priser fra DKK 112,-
Agroturisme Ingen oplysninger
Samkøbsstatus
Startet af Jonas' Vinkøb
Kasser købt 6

Kobajers 2
Udløber om 14 dage

Moderne, kompromisløs og økologisk topvingård i Rheinhessen

For Jochen Dreissigacker er der ingen mellemvej eller kompromis. Vinene fra hans vingård skal være perfekte, og de skal udtrykke deres terroir så uforfalsket som muligt. Den unge vinbonde er i dag blandt toppen af vinproducenter som laver verdensklassevine i Rheinhessen.

“Jeg tror ikke, vi laver vine, der er alles favoritter. Vi laver vine, der på mange måder deler vandene. De repræsenterer ikke et mønster, en kliché eller nogen anden stereotyp,” siger han. Da den unge Jochen i sine start 20’ere overtog familiens vingård med aner tilbage til 1728, gik han direkte imod strømmen. Det nye årtusinde varslede nye strømninger og nye idéer bredte sig visse steder i Rheinhessen.

Med den i dag ikoniske superstjerne Klaus-Peter Keller som læremester og forbillede begyndte Jochen at lave tørre vine, der gennem meget modne druer med masser af syre og mineralitet afspejlede terroiret, som de kom fra. Den slags var ugleset i en tid præget af høje høstudbytter og vine med masser af frugtsødme, og Dreissiecker mistede 70% af sine kunder som følge af stilskiftet. Til gengæld kom der endnu flere nye kunder til, som havde fået øjnene op for de unikke vine fra topmarker som Morstein, Geyersberg og Kirchspiel, omkring byen Bechtheim. Dette er tørre og intense vine med stor kompleksitet og struktur som er bygget til at blive gamle.

Hele produktionen fra mark til kælder er økologisk. Al arbejdet i de 38 hektar vinmarker sker ved håndkraft, der høstes ad flere omgange og gerne meget sent på sæsonen. De er meget selektive med druerne, og visse steder er udbyttet helt ned til 15 hektoliter pr. hektar, hvilket er ekstremt lavt. I 2020 er et nyt skridt taget ved at indføre biodynamiske principper i markerne.

Overalt er nøgleordene nænsomhed og bæredygtighed, så naturligvis er det nybyggede produktionsanlæg baseret på at vinen transporteres ved tyngdekraft ligesom de presser druerne ved fodkraft inden de spontangæres. Kælderanlæggets tankkapacitet er meget stor og de mange ståltanke kan holde to års høst. Det giver Jochen en enestående mulighed for at lade sine vine modne på bundfaldet i 18 måneder, hvilket giver vinene ekstra dybde og kompleksitet. Ganske som sin mentor kigger Jochen Dreissigacker mod Bourgogne, når han laver sine vine. Han vil have karakter, personlighed og stor dybde i sine vine, der i primært er baseret på Riesling samt Spät-, Weiss og Grauburgunder med lidt Chardonnay i baghånden.

Jochen Dreissigacker er meget optaget af balance og harmoni i sine vine, og den samme oplevelse vil han også gerne have frem, når vinene akkompagneres af gastronomi. Hans vine er udpræget madvine, der gerne vil have noget at spille op til på tallerkenen.

Jochen og vinene som hans familie og team laver vinder stor anerkendelse fra vinguruer, medier og fagfolk verden over. Et godt eksempel er den højt respekterede og kræsne tyske vinguide, Vinum, der blandt andet siger om Dreissigacker at deres “Kvalitetsanstrengelser er enorme. De kan mænge sig med de helt store”. Den anden store spiller blandt de tyske vinmedier, vinguruen Gerhard Eichelmann, tildeler vingården Dreissigacker fire ud af fem stjerner med den korte tilføjelse: „Weltklasse-Weingut“. Den anerkendte vinskribent Eric Asimov fra New York Times skriver, at Dreissigacker er “a name worth remembering”.

Gratis levering

Alt er inkluderet i prisen

Sikker betaling

Vi trækker først pengene, når vinen afsendes.

Bedste priser

Fordi vi køber i fællesskab, direkte fra vinbonden.Bland-selv

Sammensæt dine kasser som du ønsker dem!
0,-
DKK inkl. levering 0 ud af 6 flasker
Bland-selv
Riesling Trocken 2020 Riesling Trocken 2020
112 ,-
Vintages Red Vintages Red
137 ,-
Vintages White Vintages White
137 ,-
Riesling Auslese 2018 Riesling Auslese 2018
186 ,-
Bechtheim Riesling 2018 Bechtheim Riesling 2018
215 ,-
Rosengarten Bechtheim Riesling 2018 Rosengarten Bechtheim Riesling 2018
269 ,-
Total pris og antal kasser
0 ,-
0 ud af 6 flasker

Øvrige vine fra Dreissigacker

112,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Trocken 2020
0,75 Liter • Årgang: 2020

Tør og saftig. Duften er med citrus, grønne æbler og let krydrede toner. Smagen er saftig, mellemfyldig og med citrusnoter. Elegant, mineralsk og en god balance mellem syre og frugt. God til aperitif, sushi og grillede fiskeretter. Drikkes nu og 5-6 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
Dotted line
137,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Vintages Red
0,75 Liter

Intens og fyldig blanding af flere årgange. 80% Spätburgunder, 20% St. Laurent. Modnet tre år i egefade på bundfaldet. Duften er med røde bær, kirsebær og solbær. Smagen er fyldig med elegante tanniner og lang eeftersmag. God til mørke kødretter. Drikkes nu og +10 år fra købet.

Wine bottle Rødvin
Grape Pinot Noir, St Laurent
Dotted line
137,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Vintages White
0,75 Liter

Saftig og frugtig blanding af flere årgange. 20% er modnet på store egefade og 80% på ståltanke. Duften er med noter af hvide blomster, citrus og æbler. Smagen er saftig med en balanceret syre og elegant eftersmag. God til aperitif, fisk og skaldyr. Drikkes nu og +10 år fra købet.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
Dotted line
186,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling Auslese 2018
0,75 Liter • Årgang: 2018

Fisk og lys dessertvin (Alk. 9%, Restsukker: 114,1 g/l) Duften er intens med noter af frisk græs, tropisk frugt, tørret frugt og lidt citronskal. Smagen er frisk og elegant med en tydelig sødme og frisk syre. God til lyse desserter, crème brulée og frugt. Drikkes nu og +20 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
Dotted line
215,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Bechtheim Riesling 2018
0,75 Liter • Årgang: 2018

Aromatisk og sprød. 20% er modnet på egefad og 80% på ståltanke. Duften er med tropiske frugter, abrikos, nektarin, citrus og krydderurter. Smagen er udtryksfuld og intens med mineralitet og en lang eftersmag. God til fede fisk og asiatiske retter. Drikkes nu og +10 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
Dotted line
269,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Rosengarten Bechtheim Riesling 2018
0,75 Liter • Årgang: 2018

Frugt og koncentration fra en af de varmeste marker i Bechtheim. Modnet på bundfaldet i 1 år på egefade. Duften er med grønne æbler, fersken, abrikos og urtede noter. Smagen er sprød og forfriskende med en markant syre og kompleks eftersmag. Drikkes nu og +15 år fra høståret.

Wine bottle Hvidvin
Grape Riesling
Dotted line
Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Vil du også dele dine tanker med resten af KOBAJ-fællesskabet, så skriv en mail til info@kobaj.com

language_flag Christian
31. august 2021
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
31. august 2021
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
30. august 2021
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
30. august 2021
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
29. august 2021
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
29. august 2021
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside´ och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
28. august 2021
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
28. august 2021
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
27. august 2021
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim