Vi er fjerde generation her i hjertet af Champagne
Jeg hedder Stéphane Philizot, og sammen med min hustru Virginie stiftede jeg i 2002 huset Champagne Philizot et Fils.
Sammen driver vi virksomheden mens vi i kælderen får hjælp fra vores onkel Gérard. Han er tidligere kældermester hos et af de førende champagnehuse i området.
Vores druer kommer fra området omkring Vallée de la Marne, og de presses forsigtigt, inden de fermenteres naturligt.
Vi er en såkaldt Négociant Manipulant (NM), hvilket betyder, at vi bruger druer fra vores egne marker og druer fra vinbønder, som vi samarbejder med. Alle druer bliver vinificeret hos os.
Vi lader vinen arbejde selv
Vi fremmer ikke malolaktisk gæring, så det er druerne og årgangen, der bestemmer, om dette sker naturligt eller ej, men ofte sker det delvist på vinene.
Modning af den stille vin sker delvist på ståltanke og egefade. Andengæringen på flaske lader vi foregå i mindst 24 måneder og gerne længere tid.
Value for money
Generelt anses vores vine for at “bokse over deres vægtklasse,” som det beskrives af det engelske vinmagasin Decanter.
Den beskrivelse er vi naturligvis stolte af, og vi arbejder på altid at levere vine af en konsekvent høj standard til prisen.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler