Vi ærer vores families arbejde
Takket være vores forældres fremsyn kan vi i dag lave vores vine. Vi hedder Philippe og Frédéric Hazard, og velkommen til vores lille vingård.
Vores familie har siden 1700-tallet haft gården, som dengang var med kvæg og korn. Det var vores forældre, der i 1970 besluttede at beplante syv hektar med vinstokke. Vinplanterne blev hurtigt den foretrukne afgrøde, og i dag er det os børn, der siden 2008 har taget over.
I 1992 besluttede vi at ændre navnet på familiens vingård til Champagne Paul Hazard til ære for vores bedstefar, som gik bort samme år.
Vores marker er tilplantet med de tre hoveddruesorter, der bruges i Champagne: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. Vi laver håndhøstet og håndlavet champagne her fra vores gård i Vallée de la Marne, og vinelskere fra hele verden sætter stor pris på det, vi laver.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler