Vores champagne skal ikke efterlades i støvede kældre
Champagne nydes bedst kold, men ikke iskold, ved en temperatur på 7-10°C. Stil flasken i køleskabet mindst tre timer før smagning.
Det er et langvarigt og vedholdende arbejde, der adskiller vores vinstokke fra andre. Vores ambition er altid at producere kvalitetscuvéer til glæde for os selv og dem, der køber vores champagne.
Vi er en såkaldt Récoltant Co-opérateur (RC), hvilket betyder, at vi som medlem af et kooperativ, leverer vores egne druer til vinificering for derefter at sælge vinene under eget navn.
Vores familiehistorie begyndte i starten af 1900-tallet med Alfred Baudin og Denis Pongnot i landsbyen Cormoyeux i Vallée de la Marne. Gustave Baudin og Albert Pongnot overtog derefter gårdene og begyndte produktion og markedsføring af champagne omkring 1960.
Da Jean-Pierre Baudin og Hélène Pongot Boude bliver gift, konsolideres og forbedres gårdene. De køber marker og øger kvaliteten ved at genplante bedre vinstokke, der er meget bedre egnet til vores jord. De bygger moderne bygninger for at producere vinene.
I 1993 blev mærket Champagne Boude Baudin oprettet. Nathalie Baudin og José Boude forenede de to gårde og fortsatte familietraditionen med et fortsat og konstant fokus på kvalitet, modernitet og respekt for naturen og høsten.
I dag har vi en ny generation i Benjamin, søn af Nathalie og José, der fortsætter i vores fantastiske erhverv med at producere Champagne Boude Baudin. Du skal vide, at når hver af vores flasker frigives, er de klar til at drikke.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler