Vi holder familiens traditioner ved lige på vores vingård
Vores onkel og hans far grundlagde familiens vingård, og nu er det os, hans nevøer, som har stafetten.
Vi hedder Carlo og Mario Boscaini, og vores vingård Boscaini Carlo ligger i hjertet af Valpolicella ved den berømte landsby San Giorgio di Valpolicella mellem Verona og Gardasøens østlige bred i regionen Veneto.
Det var, Carlo Boscaini, der i 1948, sammen med sin søn Arturo Ernesto, købte vingården, som han tidligere havde forpagtet. I dag er det os, Arturo Ernestos nevøer, der som tredje generation viderefører den stolte familietradition for at dyrke druer og lave vin.
Vores nu afdøde grundlægger af vingården, Carlo Boscaini, drak i øvrigt vin af høj kvalitet i moderate mængder, hver eneste dag hele livet. Han blev 102 år!
Håndlavet vin
Vores lille vingård har i dag 14 hektar med smukt beliggende vinmarker, som vi dyrker efter traditionelle metoder. Vi arbejder i markerne med et minimalt brug af kunstgødning og pesticider. Alle druer høster vi manuelt og vores arbejde i både markerne og kælderen udføres så vidt muligt ved håndkraft.
Vi laver omtrent 60.000 flasker årligt, hvoraf halvdelen sælges direkte fra vores stalddør til de mange private besøgende, der kommer forbi. Vi laver alle klassikerne fra Veneto, nemlig Valpolicella, Ripasso og Amarone. Og så laver vi den lidt sjældne og mørke dessertvin Recioto, der passer godt til mørke desserter og ostebordet.
”markant øgning af aktivitet på platform”
”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler