wine-maker
Ny hos KOBAJ?
x wine-maker
Find dinunderlines vinbonde


Ryd filter
Populære søgninger
Land & område
Område
Drue søgninger

Vores koncept

Køb vin direkte hos vinbonden

KOBAJ.com er en online-platform, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når I handler sammen, reducerer I transportomkostningerne, og det gøres dermed muligt at handle med vinbønder fra hele verden.

KOBAJ.com hjælper vinbønder med at sælge direkte til forbrugeren udenom de traditionelle grossist-importører og det efterfølgende detailled. Dermed kan de tjene mere pr. flaske og du kan købe vinen til gode priser. KOBAJ.com sørger for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til bonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

Sendt fra bonden og leveret til din dør

Vores partnerskaber med udvalgte transportører sikrer afhentning hos bonden og levering direkte til din dør, virksomhed eller pakkeshop. Den pris, du ser på en vin, er med det hele inkluderet fra bondens dør til din.

Bondens gode pris

Med KOBAJ.com som vinbøndernes salgskanal, slipper de for at rejse ud i verden og markedsføre deres vine ved messer og salgsmøder. I stedet kan de fokusere på at lave den gode vin. Med andre ord, så kan de koncentrere sig om at alt det, de i virkeligheden brænder for.

Når du handler vin i fællesskab og direkte fra vinbonden, så handler du ind som en importør.

Den eneste forskel er, at KOBAJ.com som platform sørger for logistikken fra bonden til dig, og at KOBAJ.com på vegne af dig betaler afgifter og moms til de destinationslande, som platformen faciliterer salget i.

Prisen via KOBAJ består altså i sin essens af:

Priser kan svinge

Når en traditionel importør køber vin direkte hos bonden, kan prisen sagtens variere fra at være én den ene dag, og en anden et par måneder senere. Det hænder, at salget ikke går helt så hurtigt, som vinbønderne har forventet i en given periode, og derfor sætter priserne ned og efterfølgende op igen.

KOBAJ.com er ikke en vinhandel, men en platform for vinbønder som gerne vil sælge deres vin direkte. Derfor har KOBAJ.com ikke, i modsætning til en normal vinhandel, mulighed for selv at styre priserne på vinene. Det betyder derfor, at priser kan svinge, men at du som udgangspunkt følger samme mønster som en vinimportør vil opleve i deres indkøbsproces.

Historien om KOBAJ.com

KOBAJ.com startede med et ønske om at give vinelskere og restauranter muligheden for at købe direkte hos vinbønder fra hele verden. Fælles for private og restauranter er, at de hverken har importtilladelse eller købekraft til at handle stort ind.

Alexander Kidd, stifteren af KOBAJ.com, så en mulighed, der skulle afprøves. Han oprettede en Facebook-gruppe til formålet, hvor man kunne koble sig på en åben bestilling hos en vinbonde. I kommentarfeltet kunne man skrive, hvad og hvor meget man ville have med, og dernæst betale for sine varer via MobilePay. Når der var tilstrækkeligt med interesserede, bestilte Alexander vinen hos vinbonden. Vinen kom i starten hjem til Alexander, hvorefter han printede postlabels og sendte vinen videre til de respektive købere.

På kun 10 uger voksede facebook gruppen til mere end 3.500 medlemmer, og gruppen købte næsten en palle om ugen fra forskellige bønder. Alexander fik derfor travlt med at videreudvikle KOBAJ.com til en online-platform, der kunne understøtte fælles samkøb af vin. I dag handler primært private og restauranter side om side via KOBAJ.com.
Få svar på de oftest stillede spørgsmål (FAQ) om KOBAJ.com.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Vil du også dele dine tanker med resten af KOBAJ-fællesskabet, så skriv en mail til info@kobaj.com

language_flag Christian
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim