Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Borgo la Stella

Producentfakta
Sted Priser fra
Chianti Classico, Italien DKK 96,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Karina Ølstykke 5

Kobajers Udløber om
2 3 dage

Vælg produkter fra Borgo la Stella

96,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chianti Classico 2014

Elegant, frisk og tannin rig vin som byder på duft af blomster, krydderier og mint. Smagen er let, frugtigt og vedholdende.

Type: Rødvin Årgang: 2014
Drue: Merlot, Sangiovese

99,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chianti Classico 2016

Tydelig aroma af kirsebær, rabarber og friske røde frugter. Let, elegant smag af friske frugter og balancerede tanniner.

Type: Rødvin Årgang: 2016
Drue: Sangiovese

113,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Cronos - IGT Rosso 2015

I Cronos vinen tager Oscar og blander fra alle vinene og laver her en mere fyldig og rund vin, som smager af skovbær og peber og en smule jordbær.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon

117,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chirone -IGT Rosso 2016

Intens og rubinrød farve. Duft af læder og tobak og en samg som hele tiden udvikler sig fra blomme, blåbær, søde krydderier samt en elegant og kompleks afslutning.

Type: Rødvin Årgang: 2016
Drue: Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot

137,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chianti Classico Riserva 2015

Årgangen og vinen som gik i finalen hos Gambero Rosso. Fuld power på alle smagsintryk som byder på mørke frugter, tobak og peber. 22 mdr. på nye fade.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Sangiovese, Merlot

189,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Gran Selezione - Chianti Classico 2016

Duft af skovbund med en stor smag af kirsebær, jordbær og hindbær, - alt i et kompleks samspil med de franske fade vinen har ligget 19 mdr. på. Balancerede tanniner som bringer mundvandet fram på bedste vis. En meget stor og monumental vin.

Type: Rødvin Årgang: 2016
Drue: Sangiovese, Merlot

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Borgo La Stella

Borgo La Stella ligger i hjertet af Chianti Classico og vingården er mange hundrede år gammel men er i 2008 købt af Geyer familien som stammer fra Tyskland. Her er tale om italiansk passion med tysk præcision og detaljegrad.

Geyer har i mange år arbejdet i industrien og har altid haft en drøm om at trække sig tilbage og blive vinbonde i eget hus. I dag laver han vin i fællesskkab med familien og med ét fokus; biodynamisk vinproduktion og det gode liv.

Siden købet af gården har de haft et overtruffent fokus på kvalitet og finesse i deres vine, som primært er lavet på Sangiovese, Merlot og Carbernet Sauvignon.

Alt håndteres manuelt og uden brug af pesticider.