Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Sainte Cecile du Parc

Producentfakta
Sted Priser fra
Pezenas, Frankrig DKK 97,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Lars fra Båring 4

Kobajers Udløber om
1 1 dage

I 2005 købte ægteparet Stéphane Mouton og Christine Mouton Bertoli vingården som i dag er blevet top renoveret. Stéphane er den visionære af de to og han købte da også vingården efter at havde set den første gang - og endda uden at Christine havde set den. Hans eneste erfaring er fra at nyde gode vine som privat vinelsker og kombineret med en passion om at være vinbonde sprang de ud i det. Christine har ansvaret for salg og marketing og har en lang fortid fra både England, og Italien hvor hun har arbejdet i restauranter. For de købte gården drev et ældre ægtepar gården hvor de leverede deres høstede druer til et lokalt cooperativ som betale dem og købe druerne.

I dag har Stéphane og Christine 3 drenge som spændt venter på at kunne hjælpe til.

Vælg vine fra Sainte Cecile du Parc

97,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Notes Franches 2015

En blanding af Carbernet Franc og Merlot, som bliver plukket sent. Duften er saftig og frisk af røde bær, urter og mørke brombær. Smagen følger duften med intens mørk frugt og cedertræ.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Cabernet Franc, Merlot

107,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Notes d'Orphée 2015

Duft af varme, sommer frugter. Smagen er traditionel Syrah med intens frugt smag af blåbær, peber og toast. Eftersmagen er lang og fyldig med noter af lakrids, jordbund og eg. Den har ligget 12 mdr. på fad inden den får 6 mdr. på flaske.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Syrah, Cabernet Franc

128,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Sonatina 2016

Detter er husetes flagskib lavet på mere end 100 år gamle Syrah og Cincault vinstokke. Den er eksplosiv i i duften, som byder på modne frugter, toast og varme. Smagen er kraftig af peber, blåbær, lakrids og kaffe.

Type: Rødvin Årgang: 2016
Drue: Syrah, Cinsault

148,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Mouton Bertoli 2014

Detter er Stephanes projekt med kun at udvælge de bedste Carbernet Franc og Syrah druer. Kun de druer som har haft de optimale vækst betingelser får lov at blive brugt i denne vin. Smagen er kompleks, intens og alligevel elegant med noter af krydderi, urter og lidt moden frugt.

Type: Rødvin Årgang: 2014
Drue: Cabernet Franc, Syrah

0,-
inkl. levering
0 ud af 6 flasker
Bland-selv kasse
Notes Franches 2015
97,-
Notes d'Orphée 2015
107,-
Sonatina 2016
128,-
Mouton Bertoli 2014
148,-

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler