Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Sasso di Sole

Producentfakta
Sted Priser fra
Toscana, Italien DKK 99,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød, Mouss.
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Brunello klubben 27

Kobajers Udløber om
8 11 min.

Vælg produkter fra Sasso di Sole

99,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Orcia Sangiovese 2018

6 måneder i rustfrit stål tanke, 8 måneder i slovensk egetræstønder og til sidst 6 måneder i flaske. Smagen er elegant, frugtig og med masser af blomster noter. Eftersmagen er vedvarende med mellem tanniner. 100% Sangiovese.

Type: Rødvin Årgang: 2018
Drue: Sangiovese

116,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Rosso di Montalcino 2018

Vinen har været 12 mdr. på rustfri ståltank, derefter 12 måneder i slovensk egetræstønder og så 8 måneder på flaske. Duften er frisk og frugtig. Smagen er blød og varm med spæde tanniner. Eftersmagen er intens, fin og vedholdende.

Type: Rødvin Årgang: 2018
Drue: Sangiovese

127,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Spumante Rosato Brut

Eksplosive noter af frugt og friske vilde blomster. Forførende, perlende med en smag af jordbær, kirsbær og blåbær.

Type: Mousserende vin
Drue: Sangiovese

193,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Brunello di Montalcino 2015

12 måneder i rustfrie tanke, 36 måneder i slovensk egetønder og12 mdr. på flaske før den frigives. Duften er fin, intens og med masser af kirsebær. Smagen er tør, balanceret og intens. Eftersmagen er vedvarende, frisk og med kraftige tanniner.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Sangiovese

292,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Brunello di Montalcino 'Bruno' 2015

Manuel høst af kun de bedste Sangiovese druer og i kun de bedste årgange. Kun lavet i 2112 flasker. Duften er fyldt med moden frugt og et strejf af blomster og vanilje. Smagen er koncentreret, fed og frisk på samme tid. Lang eftersmag med blancerede tanniner og noter af kirsebær.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Sangiovese

341,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Brunello de Montalcino Riserva 2013

Denne vin er et produkt af en fokuseret udvælgelse af de allerbedste Sangiovese-druer på Robertos mark.Vinen lagre 36 mdr. på slovensk eg og 24 måneder på flaske inden den frigives. Resultatet er en stor, krydret og frugtig vin med solide tanniner og noter af røde bær, tørret frugt, tobak og eksotiske krydderier.

Type: Rødvin Årgang: 2013
Drue: Sangiovese

1157,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Smagekassen fra Sasso di Sole

Smagekassen indeholder 2 stk. Rosso di Montalcino 2018, 1 stk. Orcia Sangiovese 2018, 1 stk. Brunello di Montalcino 2015, 1 stk. Brunello di Montalcino 'Bruno' 2015, 1 stk. Brunello de Montalcino Riserva** 2013.

Type: Rødvin
Drue: Se beskrivelser af varerne i kassen

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Sasso di sole

Terzuolo familien har dyrket vin i det nordøstlige Montalcino siden det 17. århundrede. Gården drives nu af sønnen Roberto og hans kone. Deres vigtigste vine er Rosso di Montalcino, Brunello samt Orcia vinen.

Robertos vine bliver alle lagret på store slovenske fade på 3,5-5 tusind liter.Der arbejdes efter økologiske principper i markerne, dvs. uden brug af pesticider, herbicider og kunstig gødning.