Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Collemattoni

Producentfakta
Sted Priser fra
Toscana, Italien DKK 76,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Bent Brunello 42

Kobajers Udløber om
15 afsluttet

Prisvindende Brunello fra lille vingård i Toscana, Italien

Collemattoni har været ejet og drevet af familien Bucchi siden begyndelsen af 1800-tallet. Nu med Marcello Bucchi i spidsen. I 2012 blev vinmarkerne certificeret økologisk, og man har stort fokus på bæredygtighed i hele produktionen.

Vingården, som ligger højt i det sydlige Montalcino, er på kun 11 hektarer, og producerer ganske få tusinde flasker – primært Sangiovese - årligt. Produktionen er traditionel med stor respekt for regionens traditioner og med fokus på bæredygtighed i hele processen. 80 procent af elektriciteten kommer fra biomassedrevne varmesystemer og solpaneler, regnvand genanvendes mm.

Efter en totalrenovering af Collemattonis 700 kvadratmeter vinkælder i 2012 introducerede Marcello avanceret teknologi, som giver mulighed for at kontrollere hele processen i vinproduktionen fra gæring til aftapning. Druerne håndplukkes og udvælges nøje efter høsten samt kontrolleres og sorteres igen i kælderen. Først gæres druerne i temperaturstyrede kar af rustfrit stål og dernæst på slovenske og franske egetræsfade.

Collemattoni har vundet adskillige priser, og deres Brunello blev den højest vurderede i Wine Spectator i 2012.

Her i Montalcino omkring 80 kilometer syd for Firenze, Toscana, skabes nogle af Italiens dyreste og mest anerkendte vine - Brunello di Montalcino. Her er tale om store vine af den verdenskendte vintype og brand, som siden 1879 er blevet produceret under navnet Brunello. Brunello di Montalcino fik i 1980 tildelt den fornemme DOCG status, som dækker over de bedste vine i Italien.

Samkøbet blev afsluttet den 30-11-2020

Gå til vinbondens side og se mere og start evt. et nyt samkøb...
Vis vinbonde

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler