Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Domaine de Sabbat

Producentfakta
Sted Priser fra
Roussillon, Frankrig DKK 115,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Jonas fra Virum 58

Kobajers Udløber om
23 38 min.

Vælg produkter fra Domaine de Sabbat

115,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Domaine de Sabbat Rouge 2017

Rubinrød farve med stor duft og krop. Vinen er et blend af 80% Carignan og 20% Syrah. Den har lagret på 12 mdr. i ståltank og efterfølgende 12 mdr. på fad. Smagen er mørk, kraftig med masser af frugt noter.

Type: Rødvin Årgang: 2017
Drue: Carignan, Syrah

120,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Grenache 2016

Kraftig og frugtrig vin som er lagret 12 mdr. på egetræstønder. Den er lavet på ren grenache som kombineret med fadet giver en kompleks, kraftigt vin med højt tannin indhold.

Type: Rødvin Årgang: 2016
Drue: Grenache

136,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Cuvèe "Printemps 1900" 2015

Kraftig og rund power vin af 60% Grenache, 40% Syrah. Der er fuld smæk på duften med masser af noter af blomster og lakrids. Smagen er dyb og kompleks med smag af intense skovbær, eg og tobak. Lagret i 12 i stål tank og 12 mdr. i egetræstønder uden sulfitter.

Type: Rødvin Årgang: 2015
Drue: Grenache, Syrah

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Domaine de Sabbat

Hos Domaine de Sabbat dyrkes alle marker økologisk og alt arbejde sker med håndkraft. Her dyrkes Grenache, Carignan, Syrah og Macabeo. Vinstokkene er mellem 40-80 år gamle. Sylvain Lejeune har ejet og dyrket gården siden 2008.

Tidligere har Sylvain været 15 år hos prestigefyldte huse i Bordeaux, Bourgogne og Provence. Den samlede produktion hos Sylvain Lejeune er ikke stor, ca. 15.000 flasker om året fordelt på 5 forskellige vine. Det lave udbytte på omkring på 15 hl pr hektar giver vinene en utrolig kraft, men de opretholder samtidig finesse og fleksibilitet.