Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Poggio Capponi

Producentfakta
Sted Priser fra
Chianti, Italien DKK 76,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød, Hvid,
Rosé, Dessert,
Hvid, Rosé,
Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Peter W. 53

Kobajers Udløber om
20 afsluttet

Fattoria di Poggio Capponi er en forholdsvis stor og betydningsfuld vingård i området, der ligger nord for San Gimignano, 20 km vest for Firenze og Greve in Chianti, lidt uden for landsbyen Montespertoli. Altså i hjertet af Toscana.

Og her finder man da også det helt klassiske toskanske landskab, kuperet og bakket terræn, grusveje, tårnhøje cypresser, olivenlunde, rosmarinbuske så høje som ligusterhække, pittoreske landsbyer og alt det der ellers er kendetegnet ved Toscana.

Selve vingården kan dateres tilbage til slutningen af 1400 tallet og har, i øvrigt, været hovedkulisse til Taviani-brødrenes film La Notte di San Lorenzo (San Lorenzo natten) fra starten af 80erne. Det er i dag adelsslægten Rosseau Colzi der ejer gården, som udover vinbrug omfatter olivenolie produktion, korndyrkning og ferielejligheder.

Samkøbet blev afsluttet den 13-06-2020

Gå til vinbondens side og se mere og start evt. et nyt samkøb...
Vis vinbonde

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler