Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Golden Winery

Producentfakta
Sted Priser fra
Californien, USA DKK 114,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Hvid, Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Heurigen 31

Kobajers Udløber om
5 afsluttet

Prisvindende Pinot Noir og Chardonnay med indbygget solskin fra Californien, USA

Golden Winery ligger i Carmel Valley, Monterey, og har fokus 100% på Pinot Noir og Chardonnay - plukket ved håndkraft og lagret på egetræ. Golden wine fra the Golden State of California.

Folkene bag Golden Winery mener nemlig, at de her i Monterrey har de absolut bedste vilkår til at dyrke druerne. Og det kan der være noget om. For klimaet i Monterrey spænder over både lange varme solskinsdage, der modner druerne, og kølige nætter, der kærligt svaler dem ned igen. Kombinationen af af dette spænd i klima sikrer en lækker, veludviklet modenhed i frugten og dermed en høj, naturlig alkoholstyrke.

Alle Goldens druer håndplukkes og presses i druepressen, som du kan se på profilbilledet til vinbonden. Efterfølgende lagres både Chardonnay og Pinot-Noir på franske egetræsfade. Det her er solskin på flaske!

Samkøbet blev afsluttet den 27-11-2020

Gå til vinbondens side og se mere og start evt. et nyt samkøb...
Vis vinbonde

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler