Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Folktale Winery

Producentfakta
Sted Priser fra
Monterey, USA DKK 128,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød, Mouss.,
Hvid
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Mette Hvorslev 603

Kobajers Udløber om
262 afsluttet

Greg og David Baird (manden i marken) har forpligtet sig til bæredygtig landbrugspraksis for alle vinene. Den lille vingård på 5 hektar er 100% organisk og kun høstet og håndteret ved håndkraft.

Folktale Winery blev oprindeligt grundlagt i 1982 af Bob og Patty Brower, som Chateau Julien Wine Estate. Inspireret af deres rejser til Bordeaux-regionen i Frankrig var vingården realiseringen af deres drøm om at bringe den oplevelse af vin og gæstfrihed til Carmel Californien. I 1996 blev vingården købt af den lokale vinbonde, Gregory Ahn, og omdøbt til Folktale Winery.

Folktale vine udtrykker smuk syre og mineralitet i Monterey's kølige klima og stenede jordarter. Med fokus på Pinot Noir og Chardonnay, bevæger Folktale sig væk fra fortidens kraftige vine og bevæger sig mod lys, frisk stil, der bedst udtrykker området. David fremstiller også de prisbelønnede Rhone-sorter for Folktale's Le Mistral-mærke, der har været en pioner inden for Rhône-stilvine i Central Coast siden det blev grundlagt i 1992. Ligesom Middelhavsvinden, der giver Le Mistral sit navn, er det ensartede maritime vinde fra dette fra Stillehavet er en vigtig bidragyder til krydderi og jordnoter i disse vinene.

Samkøbet blev afsluttet den 19-08-2020

Der er et nyt åbent samkøb fra samme vinbonde
Vis åbent samkøb

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler