Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Domaine Yvon et Laurent Vocoret

Producentfakta
Sted Priser fra
Chablis, Frankrig DKK 108,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Hvid
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Premier Chablis 49

Kobajers Udløber om
27 3 dage

Vælg produkter fra Domaine Yvon et Laurent Vocoret

108,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Petite Chablis 2018

Frisk og mineralsk duft med noter af forårsblomster, citron og grønne æbler. Smagen er elegant, blød og cremet med nuancer af vanilje, frugt og yoghurt.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Chardonnay

121,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chablis 2018

Duften domineres af citrus, pære og friske mineraler. Smagen er fin, med bløde noter af frugt, vanilje og balanceret syre. Eftersmagen er lang, frisk og cremet.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Chardonnay

139,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Renaissance Chablis Vieille Vigne 2017

Produceret på +60 år gamle vinstokke. Smagen er frugtig med masser af lag af friske pærer, modne æbler og mineralitet. Eftersmagen er lang og vedvarende med noter af nødder og abrikos. Denne er deres eneste vin som har fadlagret på franske egetræsfade.

Type: Hvidvin Årgang: 2017
Drue: Chardonnay

156,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chablis 1er Cru Fourchaunne 2018

Stor og floral duft. Smagen er cremet og mineralsk med noter af urter og frugt. Eftersmagen er frisk med en god syre og forfriskende afslutning. En meget kompleks vin. Produceret på +40 år gamle vinstokke i meget lille antal. Kan gemmes i +10 år.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Chardonnay

166,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chablis 1er Cru Homme Mort 2018

Elegant vin med en grønlig frisk farve. Duften er blomsterkrydret med masser af intens frugt. Meget elegant syre- og frugtbalance. Vinen er det absolut ypperligste, vinbonden kan producere. Produceret på 40 år gamle vinstokke. Lavet 1800 flasker. Kan gemmes op til 10 år.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Chardonnay

798,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Smagekassen fra Domaine Vocoret

Smagekassen indeholder 2 stk. Petit Chablis 2018, 1 stk. Chablis 2018, 1 stk. Renaissance Chablis Vieille Vigne 2017, 1 stk. Chablis 1er Cru Fourchaumme 2018, 1 stk. Chablis 1er Cru Homme Mort 2018

Type: Hvidvin
Drue: Se beskrivelser af varerne i kassen

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Domaine Yvon & Laurent Vocoret

Yvon og Laurent Vocoret er far og søn og sjette generation Chablis-vinbonde. Familien Vocoret har produceret skønne Chablis-vine siden 1700-tallet, hvor bedstefaderen Victor Vocoret tog første spadestik på vingården.

Her dyrker Yvon og Laurent sammen med hustruerne Huguette og Christine økologiske Chardonnay-druer, der på grund af det kølige klima og den ler- og kalkholdige jord karakteristisk for Chablis-området har mere syrlighed og mindre frugtsmag. Alle deres vine har vundet guldmedalje i anerkendte Gilbert and Gaillard International Challenge.

Familien Vocoret producerer fem delikate, prisvindende hvidvine, hvoraf de fire er lagrede på stålfade og en enkelt, Renaissance, som dyrkes på gamle vinstokke, er lagret på eg.