Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Domaine Dubois

Producentfakta
Sted Priser fra
Bourgogne, Frankrig DKK 99,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Hvid, Rød,
Hvid, Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Bourgogne Mads, Hellerup 86

Kobajers Udløber om
42 afsluttet

Søskendepar bag prisvindende vine

Béatrice og Raphaël Dubois har drevet Domaine Dubois sammen siden 2006. I fællesskab har de opbygget en bæredygtig produktion af delikate og komplekse Bourgogne-vine.

Domaine Dubois historie begynder allerede i 1600-tallet, hvor den første i familien, Emiland Dubois, begynder at dyrke vinstokke. Siden er gården gået i arv og nu er det søskendeparret Raphaël og Béatrice, der stolt fører traditionerne videre.

Béatrice, som er ønolog, står for produktion, analyse og supervision, mens Raphaël er ansvarlig for markedsføring og PR. Gården har 21 hektarer vinmarker, hvor de i alt 22 forskellige marker dyrkes på hver sin specialtilpassede måde for at kunne levere de bedste druer til den færdige vin.

Søskendeparret Dubois tager særligt hensyn til beliggenhed i forhold til sol og vind, jordbundsforhold, nedbør, temperaturudsving og meget mere på hvert enkelte plot af jord, de besidder. Netop disse lokale forhold er selve essensen af hvad ordet terroir dækker over.

Med Béatrices store erfaring fra vinverdenen i både Frankrig og den sydlige halvkugle sikres en produktion af vine med maksimal elegance og kompleksitet. Druerne høstes ved håndkraft og lagring foregår i 9-13 måneder, 2/3 af tiden i nye tønder og resten af tiden på tønder der under fem år gamle.

Domaine Dubois er beliggende i Premeaux-Prissey, tæt på Nuits Saint Georges og producerer hvid og rød Bourgogne, som hvert år vinder priser og får flotte anerkendelser i internationale medier som Decanter og Wine Spectator.

Samkøbet blev afsluttet den 26-11-2020

Gå til vinbondens side og se mere og start evt. et nyt samkøb...
Vis vinbonde

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler