Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Humbrecht-Trapp

Producentfakta
Sted Priser fra
Alsace, Frankrig DKK 81,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Hvid, Rød,
Mouss., Hvid,
Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Alle elsker Alsace 85

Kobajers Udløber om
33 9 dage

Lille vingård med dansk islæt i hjertet af Alsace

Humbrecht-Trapp laver på deres syv hektar i Gueberschwihr i hjertet af Alsace friske og elegante vine. Bæredygtighed er ekstremt vigtigt for dem, og de er i fuld gang med at konvertere til økologisk landbrug.

Alsace er danskernes ubestridte favorit-vindistrikt. Både som rejsedestination og som drikkevareleverandør. Det kan der være flere årsager til, og den korte køreafstand fra den danske grænse spiller højst sandsynligt ind, men gastronomien og vinenes kvalitet er utvivlsomt det, der trækker mest. Desuden ligger byerne som perler på en snor langs Vogeserne, og den ene er mere bedårende end den anden, så det er svært ikke at tabe hjertet til Alsace.

En af de danskere, der er blevet bjergtaget ud over det sædvanlige, er Ann-Sophie der, efter et besøg i Alsace for flere år siden, blev hængende længere tid end de fleste.

Da Ann-Sophie besøgte Alsace, vidste hun ikke hvad hun gik ind til. Hun forelskede sig i en ægte Alsacisk vinbonde, og vendte aldrig tilbage til Danmark. Nu arbejder Ann-Sophie og Patrick sammen hver dag sammen med hans forældre.

Familien har dyrket vin siden år 1620. De har godt kendskab til hvordan byens rige jord kan give nogle fantastiske vine. De syv hektar vinmarker er spredt ud i små vinmarker omkring byen, for at udnytte jorden forskelligheder bedst muligt. Familien producerer vin med passion og respekt for naturen og et godt håndværk. De dyrker alle de syv officielle Alsace-druesorter og laver stille hvide og røde vine samt crémant og den sent høstede dessertvin-type kaldet Vendange Tardive.

Ann-Sophie tager meget gerne mod danske vingæster til rundvisning og vinsmagning på vingården hele året. De driver også et Bed and Breakfast, hvor gæsterne kan overnatte på vingården og snuse til vinbondens arbejde i vinkælderen og i vinmarken. Sammen har Patrick og Ann-Sophie en lille datter, som muligvis kunne være næste generation til at føre vingården videre.

Vælg vine fra Humbrecht-Trapp

81,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Pinot Blanc 2017

Frisk, diskret frugtig med duftnoter af blomster. En vin fuld af nuancer, en diskret charme i al enkelhed. Vinen er velegnet til aperitif eller et dansk frokostbord, lyst kød, salater. Drikkes nu og et par år frem.

Type: Hvidvin Årgang: 2017
Drue: Pinot Blanc

89,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Pinot Noir 2017

Frisk og elegant Pinot Noir, som de kun kan lave det i Alsace. Elegant rubin-rød farve. Duften er fint afbalanceret med noter af røde bær. Let rødvin, der gerne må serveres let kølig. Passer godt til rødt kød, vildtkød, oste. Drikkes nu og de næste par år.

Type: Rødvin Årgang: 2017
Drue: Pinot Noir

89,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Pinot Gris ’Le Gastronome’ 2019

Madvin med god fylde og aroma. Velafbalanceret vin produceret til det salte køkken. Rund, fyldig med et frisk pust. Passer godt til dansk frokost med eksempelvis røget laks, ribbensteg og lignende. Drikkes nu og de næste par år.

Type: Hvidvin Årgang: 2019
Drue: Pinot Gris

89,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling 2019

Klassisk tør Alsace-Riesling. Næsen er domineret af duften af citrusfrugter, hvide blomster og en snert af den berømte petroleum. Dette en tør og elegant hvidvin, der kan serveres til fisk, skalddyr og eksempelvis coq au riesling. Drikkes nu og de næste par år.

Type: Hvidvin Årgang: 2019
Drue: Riesling

92,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Crémant Blanc

Mousserende vin af den friske og livlige slags! Vinen her er klassisk og delikat. Fine bobler og mousse. Næsen og smagen er med noter af grønt æble, cirtus og fersken. Passer godt som aperitif eller fisk og skaldyr. Drikkes nu og et par år frem.

Type: Mousserende vin
Drue: Pinot Blanc, Auxerrois

94,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Pinot Gris ’L’Amical’ 2019

Aromatisk og easy-drinking. Vinen er let, elegant og med flotte frugtaromaer. Smagen er med søde blomsternoter og en god struktur med mineralitet. Vinen her passer godt som en aperitif, til foie gras eller til friske og lette desserter. Drikkes nu og et par år frem.

Type: Hvidvin Årgang: 2019
Drue: Pinot Gris

97,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Crémant Rosé

Lyserøde bobler af den friske slags. Vinen er med en elegant og let sødme samt en fin syre, der giver vinen struktur. De aromatiske noter er med røde bær og blomster. Fine og elegante bobler. Perfekt til aperitif eller bare fordi, man trænger. Drikkes nu og de næste par år.

Type: Mousserende vin
Drue: Pinot Noir

113,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Gewurztraminer Grand Cru Goldert 2017

Krydret og meget aromatisk vin fra top-mark. Vinen her er fyldig og aromatisk med fokus på eksotiske frugter. Grand Cru Goldert-jorden er med kalksten. Kompleks, let syrlig og rig på aroma. Passer godt til desserter eller foie gras. Drikkes nu og til 2024.

Type: Hvidvin Årgang: 2017
Drue: Gewurstraminer

116,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Riesling ’Vendange Automnale’ 2018

Dessertvin med friskhed og sødme i balance. Navnet betyder "Efterårs høst", og vinen er med sin gyldne farve magisk. Frugtig med et strejf af syre. Ananas, passionsfrugt, honning. Afbalanceret og elegant dessertvin. Drikkes nu og til 2025.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Riesling

0,-
inkl. levering
0 ud af 6 flasker
Bland-selv kasse
Pinot Blanc 2017
81,-
Pinot Noir 2017
89,-
Pinot Gris ’Le Gastronome’ 2019
89,-
Riesling 2019
89,-
Crémant Blanc
92,-
Pinot Gris ’L’Amical’ 2019
94,-
Crémant Rosé
97,-
Gewurztraminer Grand Cru Goldert 2017
113,-
Riesling ’Vendange Automnale’ 2018
116,-

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler