Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Trabucchi d’Illasi

Producentfakta
Sted Priser fra
Verona, Italien DKK 152,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
FB Amarone Klub 14

Kobajers Udløber om
4 6 dage

Vælg produkter fra Trabucchi d’Illasi

152,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Valpolicella Galante Superiore 2014

15 dages tørring på loft. 12 mdr. på fad. Duften er intens, lidt støvet og mød søde noter af blomme, chokolade og kiresbær. Smagen er krydret med mellem kraftig krop og pæn frugt syre til at skabe balance. Eftersmagen er tanningrig og lang med noter af lakrids, rosin og vanilje. 13,5%

Type: Rødvin Årgang: 2014
Drue: Corvina, Corvinone, Oseleta

185,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Ripasso Superiore "Villa Trabucchi" 2016

Økologisk Ripasso på 14,5%. Druerne har tørret på loftet i 25 dage. Vinen har ligget på franske fade i 24 mdr. Næsen er intens og klassisk. Smagen er elegant men med fuld smæk på kirsebær, chokolade og de modne frugt noter. En utrolig kompleks og smagskraftig Ripasso.

Type: Rødvin Årgang: 2016
Drue: Corvina, Corvinone, Rondinella

489,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Amarone 2011

Eksplosiv duft af chokolade, blomme, ristet kaffe og vanilje. Smagen er elegant og volumiøs med balancerede tanniner. Eftersmagen er vedvarende med noter af modne kirsebær, rosiner og trøffel.

Type: Rødvin Årgang: 2011
Drue: Corvina, Corvinone, Oseleta, Rondinella

664,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Amarone Riserva 2006

I næsen er den intens, kompleks med krydrede ig mineralske noter. Smagen er fyldig og afbalanceret med kraftige noter af tobak, chokolade, eg og modne kirsebær. Eftersmagen er lang og vedholdende.

Type: Rødvin Årgang: 2006
Drue: Corvina, Corvinone, Oseleta, Rondinella

1827,-
DKK inkl. levering
ved 1 stk.
Smagekassen fra Trabucchi d'illasi

Smagekassen indeholder 2 stk. Ripasso Superiore 2016, 2 stk. Valpolicella Galente Superiore 2014 og 1 stk. Amarone 2011, 1 stk. Amarone Riserva 2006

Type: Rødvin
Drue: Se beskrivelser af varerne i kassen

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Trabucchi d'Illasi

Trabucchi d'Illasi ligger uden uden for den lille landsby Illasi øst for Verona. Kvalitet, ekstremt lavt udbytte, manuel høst, økologi er fællesnævnere for denne producent.

Vingården er naturrig og tilplantet især med vin, men der gror også oliven, cypresser og kirsebær. Vinkælder og lager er udhugget ind i klippen og sikrer perfekte forhold for modning, fremstilling og lagring. Den samlede vinproduktion udgør blot 65.000 flasker om året. Druerne er de lokale sorter: Corvina, corvinone, rondinella og oseleta.