Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

La Granja 360

Producentfakta
Sted Priser fra
Zaragoza, Spanien DKK 66,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rosé, Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Kirsten 2

Kobajers Udløber om
2 afsluttet

Gode, bløde og runde hverdagsvine fra Zaragoza, Spanien

I landsbyen Almonacid de la Sierra er det altid sommer. Her ligger La Granja, som laver friske og tilgængelige vine, der skriger på uformelle og gode tider.

Overalt på gården findes en udsøgt duft af friske blomster og frugt. Folkene bag har et stort fokus på bæredygtighed i hele produktionen og skrappe mål om mindre klimapåvirkning år for år. Alle vine er veganske, druerne dyrkes lokalt, og gæringsprocessen foregår med naturligt gær. Resultatet er gode naturlige vine, som får rosende omtaler.

La Granja 360 ligger i det nordlige Spanien og betyder ”Gården 360”. Udtrykket har sin oprindelse i skateboarding-begrebet "Three Sixty", som er når en skateboarder drejer 360º, og når han/hun lander, vender i oprindelige retning igen.

La Granja har fået mange rosende omtaler fra vineksperter. Eksempelvis Robert Parker i The Wine Advocate, som skriver, at La Granja leverer overraskende god værdi til pengene. Og Cheap Wine Finder som kalder La Granjas vine for ”meget behagelige hverdagsvine”.

Samkøbet blev afsluttet den 19-08-2020

Der er et nyt åbent samkøb fra samme vinbonde
Vis åbent samkøb

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler