Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Castello di Montegiove

Producentfakta
Sted Priser fra
Umbrien, Italien DKK 81,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød, Rosé,
Hvid
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Sangiovese Entusiasten 509

Kobajers Udløber om
198 afsluttet

Dansk-italiensk vinbonde og agronom er 8. generation på vingods i Umbrien

På en bakketop midt i Italien knejser Castello di Montegiove med ringmur, våbenskjold og vinranker. Her har Lorenzo sammen med sin hustru Rikke dyrket vin siden 2002, hvor Lorenzo arvede slottet fra sin farfar – den sidste greve.

Lorenzo, der ”nøjes” med titel af markis, flyttede til Umbrien efter opvækst i Birkerød og uddannelse som agronom på Landbohøjskolen. ”Vi er ottende generation på vingården”, fortæller Lorenzo, hvis fulde navn er Lorenzo Peter Misciattelli Mocenigo Soranzo. Han producerer 50.000 flasker vin om året og sælger normalt sine vine på traditionel vis gennem importerer i flere lande.

Vinslottet har 1200 hektarer som producerer rødvin, herudover indebærer driften, olivenolie, skov, kvægbrug og jagt. Familien bor i den ene fløj af slottet og resten af den enorme borg er en historisk vandring og ferieboliger. Hustruen Rikke styrer ferieboligerne og underviser i engelsk på den lokale skole.

Familien arbejder med integreret produktion, også kaldet ”lysegrøn” produktion, fordi den er tæt på økologiske principper med brug af økologisk gødning, håndhøst og fordi markerne ligger midt i et naturreservat

Samkøbet blev afsluttet den 22-08-2020

Der er et nyt åbent samkøb fra samme vinbonde
Vis åbent samkøb

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler