Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Château Malescasse

Producentfakta
Sted Priser fra
Médoc, Frankrig DKK 91,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Ch. Malescasse 10

Kobajers Udløber om
3 afsluttet

Topscorende Bordeaux-vine fra topmoderniseret vingård, Frankrig

Chateau Malescasse ligger i Bordeaux mellem Margaux og Saint-Julien og drives i dag af den kendte ønolog Stephane Derenoncourt. Vinene scorer i hver årgang toppoint hos bl.a. James Suckling og Wine Enthusiast.

Stephane råder over mere end 35 hektarer vinstokke, som ligger helt ned til Girondeflodens udmunding. Vingården blev opført i 1800-tallet og har for nyligt gennemgået en større renovering. Mange nye vinstokke er plantet, nye medarbejdere ansat, og der er sket store forbedringer i vinkælderen. Hver årgang af deres Chateau Malescasse, som er meget tæt på Cru Classé-kvalitet, scorer top point hos bl.a James Suckling, Wine Enthusiast og Tim Atkin. Andenvinen hedder La Closerie de Malescasse.

Château Malescasses vine har siden begyndelsen af det 19. århundrede været af særdeles høj kvalitet. Vingården og produktionen har i de senere år gennemgået en gennemgående renovering og modernisering og er i dag et af topdomænerne, som sætter standarden for Haut-Médoc og er kåret til Exceptionnel i Cru Bourgeois-rangordningen.

Samkøbet blev afsluttet den 23-11-2020

Gå til vinbondens side og se mere og start evt. et nyt samkøb...
Vis vinbonde

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler