Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Alias

Producentfakta
Sted Priser fra
Californien, USA DKK 59,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Rød, Hvid
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Søren 6

Kobajers Udløber om
5 12 dage

Vælg produkter fra Alias

59,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Pinot Noir 2018

Næsen er tæt og med sødmefulde noter af kirsebær, hindbær og jordbær. Smagen er frisk med masser af lag. Den byder på friske røde bær og balanceret frugtsyre. Eftersmagen er mellemfyldig med noter af vanilje og jordbær. Flaskehalsen giver den 6/6 stjerner.

Type: Rødvin Årgang: 2018
Drue: Pinot Noir

59,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Chardonnay 2018

Smagen er frisk med både citrus og fersken. Eftersmagen er lang og med en lille og elegant sødme, hvori det diskrete fadpræg er nydeligt integreret. Eftersmagen er fed og cremet med tropiske frugter og smør noter. Vinavisen, 5 stjerner - Finansbureauet, 5 stjerner.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Chardonnay

59,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Cabernet Sauvignon

Stor duft af vilde brombær, tobak og krydderier. Smagen er kompleks med masser af lag som spænder fra noter af lakrids, brombær og friske frugter. Silkeagtig afslutning med imponerende kraft og elegance.

Type: Rødvin Årgang: 2018
Drue: Cabernet Sauvignon

59,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Sauvignon Blanc 2018

Frugtrig næse af honning, melon, grapefrugt. Smagen er sprød og frisk med noter af grønne æbler og lime. Afslutningsvis med sprøde tropikale noter.

Type: Hvidvin Årgang: 2018
Drue: Sauvignon Blanc

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Alias

Alias Wines blev startet af Gregory Ahn. Gregory havde da han stiftede Alias et fuldtidsarbejde i en anden vinkoncern. Arbejdspladsen måtte ikke kende til hans planer om at lave bedre vine end dem så han kaldte sit hemmelige projekt for Alias.

Gregory ejer ikke selv markerne med samarbejder med en masse små vinproducenterne og kan dermed år efter år vælge de bedste druer fra de bedste marker til sine vine. Vinene lagres som ofte ca. 9 mdr. på franske egetræsfade som giver dem en rund og fyldig smag. Det kendetegner alle Alias vinene.

I dag er Alias specielt blevet kendt for sin Pinot Noir og Chardonnay som hvert år bliver bedømt som nogle af verdens bedste til prisen.