Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Domaine Bousquet

Producentfakta
Sted Priser fra
Mendoza, Argentina DKK 79,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Hvid, Rød,
Rosé, Hvid,
Rød
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Argentina Prebbe 157

Kobajers Udløber om
51 afsluttet

Økologisk vin fra fransk vinmager i Mendoza, Argentina

Domaine Bousquet blev skabt da den franske 3. generations-vinmager Jean Bousquet besøgte Mendoza på en ferie 1990. Det var kærlighed ved første blik!

Da Jean ankom til det naturskønne Tupungato-distrikt, som ligger højt og klods op ad starten på Andesbjergene med Chile lige på den anden side, var han solgt. Det var her i den højtliggende, vestlige del af Mendoza, som dengang blev anset for at være for køligt til vindyrkning, han skulle starte sit drømme-terroir med økologisk dyrkede vine.

Domaine Bousquets vinmarker ligger i op til 1500 meter og hører til nogle af de højest beliggende marker i området. Det så Jean med det samme som en mulighed for at skabe vin med naturligt syreindhold i en perfekt blanding mellem sit hjemland, Frankrig, og den nye verden som er fyldt med både sol, vind og markante årstidsforskelle.

I dag drives vingården af Jean Bousquet's datter, Anne Bousquet, og hendes mand, som overtog driften af denne 100% økologiske produktion i 2011.

Samkøbet blev afsluttet den 29-11-2020

Gå til vinbondens side og se mere og start evt. et nyt samkøb...
Vis vinbonde

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler