Hej Kobajer, her starter dit samkøb hos

Champagne Soret-Devaux

Producentfakta
Sted Priser fra
Champagne, Frankrig DKK 151,-

Agroturisme Vintyper
Ingen oplysninger Champ.
Samkøbsstatus
Startet af Kasser købt
Champagne skal der til! 51

Kobajers Udløber om
26 7 dage

Håndværk og tradition på unik jordbund i det sydlige Champagne

Familien Soret-Devaux laver traditionel og moderne vin baseret på deres 8 hektar marker i den sydlige del af Champagne, hvor vinene er fyldige og samtidig med frisk syre.

Ejendommen ligger i landsbyen Colombé-le-Sec i Côte des Bar, hvor jordbunden er lidt speciel. Her er den særlige og berømmede Kimmeridge-ler, der er et kalkholdigt jordlag, som findes i det sydlige Champagne, dele af Loire og Chablis.

Vin dyrket herpå er kendetegnet ved en helt særlig balance mellem syre og moden frugt, som ikke findes mange andre steder. Her dyrker familien de tre hoveddruesorter, der bruges i Champagne, den hvide Chardonnay og de røde Pinot Noir og Pinot Meunier.

Hele familien arbejder sammen om alle facetter på den lille vingård. De står ikke kun for mark- og kælderarbejdet, markedsføringen og kommunikationen fordi de er små, men også fordi, de holder af at have fingeren på pulsen hele vejen rundt.

Familien tror på bæredygtighed, og de arbejder konstant på, at minimere deres aftryk på miljøet ved at sikre en stor grad af biodiversitet i deres marker.

Vælg vine fra Champagne Soret-Devaux

151,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Tradition Brut

Friskhed og elegance til hverdag og fest! Lagret 3-4 år. I duften er de gule frugter fremtrædende og de samme aromaer går igen i smagen, der har en sprød syre. Velegnet til aperitif og helt lyse forretter. (70% PN, 20% CH, 10% PM) Drikkes nu og inden for to-tre år.

Type: Champagne
Drue: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

152,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Tradition Demi-Sec

Samme vin som Tradition Brut, bare med lidt mere sødme. Næsen og smagen er med kandiserede gule frugter og en snert af karamel, mens syren er lidt mere dæmpet. God til aperitif eller som festligt indslag mellem desserten og kaffen. Drikkes nu og inden for to-tre år.

Type: Champagne
Drue: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

163,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Reserve Brut

Moden og madvenlig vin, der er lagret i 5 år. Duften er med noter af ristet brød, nødder og modne frugter, som går igen i smagen, der har en god syrestruktur. Passer godt til aperitif og lyse kødretter. (70% PN, 30% CH) Drikkes nu og inden for to-tre år.

Type: Champagne
Drue: Chardonnay, Pinot Noir

166,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Rosé Brut

Dybde, røde bær og friskhed. Roséen er lagret 3 år, og har duftnoter med røde bær som skovjordbær og hindbær samt en snert af anis. Smagen er vinøs som en god madrosé, og vinen gør sig godt som et frækt match til grillede kødretter. (43% PM, 37% PN, 20% CH) Drikkes nu og inden for to-tre år.

Type: Champagne
Drue: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

171,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Blanc de Blancs Brut

Elegance, dybde og lethed. Lagret i 4 år. Duften er klassisk med hvide blomster og æble- og citrusnoter. Smagen er fyldig frisk med en sprød syre og god mineralitet. Velegnet til lyse kødretter, fisk og skaldyr. (100% CH) Drikkes nu og inden for to-tre år.

Type: Champagne
Drue: Chardonnay

205,-
DKK inkl. levering
ved 6 stk.
Millesime 2013 Brut

Husets topvin! Årgangsvinen, der forener friskhed og dybde på fineste vis. Duften er med syltede frugter, kandiseret æble og en snert af brioche. Smagen med samme aromaer og en flot balance, der giver vinen en god lang eftersmag. (50% PN, 50% CH) Drikkes fra nu og til 2026.

Type: Champagne Årgang: 2013
Drue: Chardonnay, Pinot Noir

0,-
inkl. levering
0 ud af 6 flasker
Bland-selv kasse
Tradition Brut
151,-
Tradition Demi-Sec
152,-
Reserve Brut
163,-
Rosé Brut
166,-
Blanc de Blancs Brut
171,-
Millesime 2013 Brut
205,-

Sådan fungerer et samkøb

Step 1

Første kasse er købt

En kobajer har købt den første kasse vin på pallen fra denne vinbonde og samkøbet er aktiveret. Du kan nu bestille lige så mange kasser vin du ønsker, indtil tiden udløber.

Step 2

Sammen køber vi 25 kasser

Andre kobajers deltager i samkøbet, men vi sender kun ordren til bonden hvis der er bestilt min. 25 kasser. Først ved min. 25 kasser hænger pris og omkostningerne til hjemtransport sammen.

Step 3

Tiden udløber

Er samkøbet en succes, bliver pengene trukket og alle deltagere vil modtage deres vin fra direkte fra bonden. Opnår samkøbet ikke 25 kasser, annullerer vi blot alle deltagernes kreditkort-transaktioner.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler