Handelsbetingelser

Bestilling

Alle beløb og priser på hjemmesiden er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms med mindre andet er angivet. Priserne er dagspriser. Når du handler med KOBAJ indgås aftaler på følgende sprog: Dansk. Når vi har modtaget din ordre, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Betaling

KOBAJ modtager betaling med MobilePay og følgende kreditkort: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og JCB. Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes

KOBAJ bruger en godkendt betalingsserver der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at dine oplysninger ikke kan spores, hackes eller aflæses.

Levering

Der leveres fra mandag-lørdag, og det er muligt at få leveret til både privat- erhvervsadresse og pakkeshop. Såfremt du ikke er hjemme vil dit køb blive leveret ved nærmeste pakkeshop eller sat på matrikelen hvis du har bedt om dette.

Varen afsendes direkte fra producenten og alle vores transporttider er estimater. Vi tager ikke ansvar for evt. forsinkelser.

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen. Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvor pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til KOBAJ. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

KOBAJ ApS
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamationsret

Når du handler på KOBAJ, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspuntktet, kan du få pengene tilbage. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse.

Generelt

KOBAJ overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden alkohol.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgange, som er skiftet. Så læs teksten til varen og ikke kun billedet af etiketten.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler