wine-maker
Ny hos KOBAJ?
x wine-maker
Find dinunderlines vinbonde


Ryd filter
Populære søgninger
Land & område
Område
Drue søgninger

Handelsbetingelser

Bestilling

Alle beløb og priser på hjemmesiden er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms med mindre andet er angivet. Priserne er dagspriser. Når du handler med KOBAJ.com indgås aftaler på Dansk. Når vi har modtaget din ordre, modtager du 1. ordrebekræftelse pr. e-mail. Bestillingen er dog først gældende når du modtager 2. bekræftelse på at betalingen er gennemført for dit samkøb og vinbonden har bekræftet vinen er på vej. Vi (KOBAJ.com) er importøren, som på vegne af brugerne er ansvarlige for betaling af afgifter og koordinering af transporten til vinen leveres på din hjemmeadresse. Vi tager forbehold for trykfejl, og for at vingården melder udsolgt eller af andre årsager ser sig nødsaget til at annullere samkøbet.

Samkøb

Når en bestilling er åben hos en given vinbonde så kalder vi det for et samkøb.

Et samkøb løber oftest i 21 dage fra det startes til det slutter. Der skal købes minimum 25 kasser før en vinbonde sender vinen efter et samkøb. Er der ikke købt 25 kasser når der er 4 dage tilbage vil det automatisk blive forlænget med 10 dage. Samkøb der slutter i helligdage (Påske, Store Bededag, Kristi Himmelfartsdag, jul m.v.) vil bliver forlænget til førstkommende hverdag.

Alle deltagende i et forlænget samkøb kan til hver en tid annullere deres deltagelse ved at skrive til info@kobaj.com.

Betaling

KOBAJ.com modtager betaling med MobilePay og følgende kreditkort: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og JCB. Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes.

KOBAJ.com bruger en godkendt betalingsserver der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at dine oplysninger ikke kan spores, hackes eller aflæses.

Levering

Der leveres fra mandag-lørdag, og det er muligt at få leveret til både privat- erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme vil dit køb blive leveret ved nærmeste pakkeshop eller sat på matrikelen. Vær opmærksom på at der kan være forsinkelser på din levering og at 2 kasser bestilt fra samme producent kan blive leveret med dages mellemrum - dette er helt normalt.

Varen afsendes direkte fra producenten og alle vores transporttider er estimater. Vi tager ikke ansvar for evt. forsinkelser.

Reklamationsret

Når du handler på KOBAJ.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspuntktet, kan du få pengene tilbage. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du oplever din vin har prop, skal den sendes til KOBAJ.com Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup. Du betaler selv fragten. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i den forbindelse, når reklamationen er berretiget.

Hvis det er muligt ombytter vi vinen, ellers vil du få dine penge refunderet.

Henvisningsprogrammet

Ved misbrug af henvisningsprogrammet forbeholder KOBAJ.com sig retten til at kunne annullere et køb.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2. pladsen i bedste nye e-handelsvirksomhed 2021 og 2022”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Vil du også dele dine tanker med resten af KOBAJ-fællesskabet, så skriv en mail til info@kobaj.com

language_flag Christian
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim