Handelsbetingelser

Bestilling

Alle beløb og priser på hjemmesiden er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms med mindre andet er angivet. Priserne er dagspriser. Når du handler med KOBAJ.com indgås aftaler på Dansk. Når vi har modtaget din ordre, modtager du 1. ordrebekræftelse pr. e-mail. Bestillingen er dog først gældende når du modtager 2. bekræftelse på at betalingen er gennemført for dit samkøb og vinbonden har bekræftet vinen er på vej . Vi tager forbehold for at vingården melder udsolgt eller af andre årsager ser sig nødsaget til at annullere samkøbet.

Betaling

KOBAJ.com modtager betaling med MobilePay og følgende kreditkort: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og JCB. Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes.

KOBAJ.com bruger en godkendt betalingsserver der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at dine oplysninger ikke kan spores, hackes eller aflæses.

Levering

Der leveres fra mandag-lørdag, og det er muligt at få leveret til både privat- erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme vil dit køb blive leveret ved nærmeste pakkeshop eller sat på matrikelen. Vær opmærksom på at der kan være forsinkelser på din levering og at 2 kasser bestilt fra samme producent kan blive leveret med dages mellemrum - dette er helt normalt.

Varen afsendes direkte fra producenten og alle vores transporttider er estimater. Vi tager ikke ansvar for evt. forsinkelser.

Reklamationsret

Når du handler på KOBAJ.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspuntktet, kan du få pengene tilbage. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du oplever din vin har prop, skal den sendes til KOBAJ.com Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup. Du betaler selv fragten. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i den forbindelse, når reklamationen er berretiget.

Hvis det er muligt ombytter vi vinen, ellers vil du få dine penge refunderet.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler