Fragt og levering

KOBAJ er ikke lagerførende. Via KOBAJ køber du vin direkte hos vinbønderne og får vinen leveret fra vinbondens kælder til din hoveddør. Omkostningerne til hjemtagelsen deler du med de andre der har deltaget i samkøbet.

Det estimerede leveringstidspunkt

Når du deltager i et samkøb og køber en eller flere kasser vin i fællesskab med andre, kan du forvente at modtage din vin ca. 14 hverdage efter samkøbet er lukker når du køber vin fra EU, og ca. 40 hverdage når du køber vin fra USA.

Fragtpriser

Hos KOBAJ køber vi ind i fællesskab og deles om fragtomkostningerne. Derfor betaler vi kun ca. 10 kr. pr. vinkasse for transporten hele vejen til Danmark, når vi fylder en palle sammen. Når varerne er ankommet, koster det ca. 7 kr. pr. flaske for transporten videre til en adresse i Danmark.

Fragtomkostningerne er altid inkluderet i din pris

Fragtomkostningerne er altid inkluderet i prisen pr. flaske og prisen pr. kasse som du kan se på siden - uanset om du køber 1 eller 1.000 kasser. Ønsker du at købe en hel, halv eller kvart palle vin, kan vi af og til forhandle en bedre fragtaftale for dig, og du bør derfor ringe os op angående dette.

Emballagen du får din vin leveret i

Den emballage som du får leveret din vin i er materialer produceret af recirkulærbart materiale. Så hvis du sørger for at dele det op I fraktioner, hvilket vil sige, pap og platik for sig, kan du med god samvittighed drikke din vin. Tapen kan du lade sidde på emballagen, da den bliver fra sorteret på papirmøllen. Boblefolien er fremstillet af 100 % genanvendeligt materiale. Pt. ser vi os desværre nødsaget til at dobbelt emballere, da vi ellers oplever for meget ødelagt vin. Dette vil sætte et endnu større klima aftryk I form af for mange ekstra forsendelser. Vi arbejder og har hele tiden fokus på endnu bedre og større bæredygtighed I vores distributionskæde

Levering

For at kunne give dig den bedste oplevelse omkring levering, er KOBAJ.com i samarbejde med vinbønderne igang med at afprøve forskellige distributions muligheder. Formålet er at give dig den bedste, hurtigste og mest pålidelige levering.

Det betyder følgende for dig:

- Bestiller du til privat levering og bor du i villa eller rækkehus, så vil du modtage din vin med DAO 365, som afleverer vinen foran din dør imedens du sover.

- Bestiller du til Erhverv vil det være PostNord, som leverer din vin.

- Bestiller du til pakkeshop eller lejlighed vil BRING bringe din vin ud.

- Bestiller du mere end 6 kasser vin, vil det blive leveret på en palle af PostNord.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler