Fragt og levering

KOBAJ er ikke lagerførende. Via KOBAJ køber du vin direkte hos vinbønderne og får vinen leveret fra vinbondens kælder til din hoveddør. Omkostningerne til hjemtagelsen deler du med de andre der har deltaget i samkøbet.

Det estimerede leveringstidspunkt

Når du deltager i et samkøb og køber en eller flere kasser vin i fællesskab med andre, kan du forvente at modtage dine varer ca. 10-14 hverdage efter samkøbet er lukker når du køber vin fra EU, og ca. en måned senere når du køber vin fra USA.

Fragtpriser

Hos KOBAJ køber vi ind i fællesskab og deles om fragtomkostningerne. Derfor betaler vi kun ca. 10 kr. pr. vinkasse for transporten hele vejen til Danmark, når vi fylder en palle sammen. Når varerne er ankommet, koster det ca. 7 kr. pr. flaske for transporten videre til en adresse i Danmark.

Fragtomkostningerne er altid inkluderet i din pris

Fragtomkostningerne er altid inkluderet i prisen pr. flaske og prisen pr. kasse som du kan se på siden - uanset om du køber 1 eller 1.000 kasser. Ønsker du at købe en hel, halv eller kvart palle vin, kan vi af og til forhandle en bedre fragtaftale for dig, og du bør derfor ringe os op angående dette.

Emballagen du får din vin leveret i

Den emballage som du får leveret din vin i er materialer produceret af recirkulærbart materiale. Så hvis du sørger for at dele det op I fraktioner, hvilket vil sige, pap og platik for sig, kan du med god samvittighed drikke din vin. Tapen kan du lade sidde på emballagen, da den bliver fra sorteret på papirmøllen. Boblefolien er fremstillet af 100 % genanvendeligt materiale. Pt. ser vi os desværre nødsaget til at dobbelt emballere, da vi ellers oplever for meget ødelagt vin. Dette vil sætte et endnu større klima aftryk I form af for mange ekstra forsendelser. Vi arbejder og har hele tiden fokus på endnu bedre og større bæredygtighed I vores distributionskæde

Track & Trace

Når du bestiller via KOBAJ kan du med fordel downloade PostNord appen, hvorefter du får besked når din vin er ankommet til Danmark og er på vej til dig. Du vil også modtage emails fra PostNord med information om forsendelsen og leveringen.

Hent din vin i Pakkeboksen

Når en pakke ligger klar til afhentning, giver PostNord dig besked om, hvor den skal hentes.

  • Når du får besked på mail eller SMS, får du samtidigt 2 pinkoder. Koderne skal du taste på Pakkeboksens skærm
  • Når du får beskeden på en blanket, skal du medbringe din blanket "Post til afhentning" og følge vejledningen på automaten

Få pakken hjem eller flyttet til et andet posthus

Ombestemmer du dig, og ønsker du ikke at afhente din pakke i Pakkeboksen, fordi du hellere vil have leveret pakken hjem eller lagt på et posthus hvor du normalt henter din post, så er også muligt mod betaling. Du ringer bare til PostNord på 70 70 70 30 og bestiller.

Hvis der ikke er plads i Pakkeboksen

Er Pakkeboksen fyldt op, fx pga. julesalg, eller er din pakke for stor til Pakkeboksen, vil du opleve, at din pakke bliver dirigeret videre til et lokalt posthus, hvorfra du kan hente den. Du vil altid blive adviseret via e-mail eller PostNord app'en hvis dette sker.