Samkøb fra vingårde i Portugal

Portugal er et gammelt vinland, med mere end 150.000 registrerede vinbøder. 99% af de portugisiske vinbønder er meget små, og få men store firmaer dominerer eksportmarkedet. Portugal er et land der er ca. 600km langt og knap 200km bredt, hvilket giver stor variation klimaet og derfor også de vine der produceres.

På denne side finder du de portugisiske vinbønder som har valgt at sælge deres vin via KOBAJ. Fælles for disse vinbønderne er, at de ønsker at sælge deres vin direkte fra gården til dig. Når du køber direkte hos fra vinbonden, så støtter du vingården. Vinbonden sparer en masse tid og mange penge, på at rejse ud og finde indkøbere og grossister der vil forhandle gårdens produkter, og samtidig sparer både du og bonden mellemmanden væk.

Sådan virker KOBAJ

Step 1

Find din vinbonde

Gå på opdagelse og start et samkøb hos din nye vinbonde. Du kan også deltage i andre åbne samkøb.

Step 2

Samkøb med andre

Deltag i andre åbne samkøb eller inviter venner, kolleger og familie med i dit. Det gælder om at få købt 25 kasser inden tiden er udløbet.

Step 3

Bonden sender din vin

Når der er bestilt min. 25 kasser hos en bonde og tiden er udløbet så sender bonden din vin, som bliver leveret til din dør.

Vingårde i Portugal

Samkøb hos
Herdade do Perdigão
En forretningsmand og vinelsker købte i 2005 vingården efter at have forelsket sig i området og dets vine.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 66,-

Sted Samkøb
Monforte, Portugal 25 kasser
Samkøb hos
Monte do Pintor
Monte do Pintor vingården ligger i det sydlige Portugal og besidder 200 hektar blandet mellem vin og kork. Den ligger i et bakket terræn, hvor vinstokkene nyder godt af de næsten 3000 årlige solskinstimer.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 97,-

Sted Samkøb
Evora, Portugal 25 kasser

Kender du en vinbonde vi ikke kender..?

Send os et vin-bonde-hint