Samkøb fra vingårde i Østrig

Østrig er et gammelt vin land men står kun for 1% af verden vinproduktion. De sidste 20 år er Østrig virkelig kommet på verdenskortet og laver i dag elegante og komplekse vine og kraftige, bombastiske vine fra det varme Burgenland.

På denne side finder du de østrigske vinbønder som har valgt at sælge deres vin via KOBAJ. Fælles for disse vinbønderne er, at de ønsker at sælge deres vin direkte fra gården til dig. Når du køber direkte hos fra vinbonden, så støtter du vingården. Vinbonden sparer en masse tid og mange penge, på at rejse ud og finde indkøbere og grossister der vil forhandle gårdens produkter, og samtidig sparer både du og bonden mellemmanden væk.

Sådan virker KOBAJ

Step 1

Find din vinbonde

Gå på opdagelse og start et samkøb hos din nye vinbonde. Du kan også deltage i andre åbne samkøb.

Step 2

Samkøb med andre

Deltag i andre åbne samkøb eller inviter venner, kolleger og familie med i dit. Det gælder om at få købt 25 kasser inden tiden er udløbet.

Step 3

Bonden sender din vin

Når der er bestilt min. 25 kasser hos en bonde og tiden er udløbet så sender bonden din vin, som bliver leveret til din dør.

Vingårde i Østrig

Samkøb hos
Salzl Seewinkelhof
Salzl er en familiedrevet vingård beliggende mit i nationalparken Neusiedler, hvor tre gerationer arbejder side om side for at skabe den absolut bedste vin på typiske druer fra Burgenland.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 85,-

Sted Samkøb
Burgenland, Østrig 25 kasser
Samkøb hos
Scheiblhofer
Vingården Scheiblhofer ligger i Andau i Burgenland, og drives af far Johann Scheiblhofer (Big John) og sønnen Erich Scheiblhofer, som fokuserer på deres egen vinkollektion hver især.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 78,-

Sted Samkøb
Burgenland, Østrig 25 kasser

Kender du en vinbonde vi ikke kender..?

Send os et vin-bonde-hint