KOBAJs mest populære vinbønder

Disse er de bedst sælgende vinbønder hos KOBAJ, som har solgt mange paller til danske vinentusiaster og restauranter. Fælles for vinbønderne er, at de ønsker at sælge deres vin direkte fra gården til dig. Når du køber direkte hos vinbonden så støtter du gården. De sparer en masse tid og penge på at rejse ud og finde købere og du spare mellemmanden væk.

Sådan virker KOBAJ

Step 1

Find din vinbonde

Gå på opdagelse og start et samkøb hos din nye vinbonde. Du kan også deltage i andre åbne samkøb.

Step 2

Samkøb med andre

Deltag i andre åbne samkøb eller inviter venner, kolleger og familie med i dit. Det gælder om at få købt 25 kasser inden tiden er udløbet.

Step 3

Bonden sender din vin

Når der er bestilt min. 25 kasser hos en bonde og tiden er udløbet så sender bonden din vin, som bliver leveret til din dør.

Vores mest populære vinbønder

Samkøb hos
Domaine Debray
I 2006 køber en tidligere vinhandler fra Paris, Yvonnick Debray, en gammel vingård i Beaune Côte-d’Or. Efter en større renovering af gården og kælder, ansætter han en af Bourgognes mest anerkendte vinmagere til produktionen.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 97,-

Sted Samkøb
Beaune, Frankrig 25 kasser
Samkøb hos
Giacomo Barbero
Mød Giacomo Barbero, en af Europas mindste vinbønder. Giacomo, som tog sine første skridt i en vinkælder, købte i 2015 3 hektar vinmark og startede dermed hans rejse som vinbonde.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 101,-

Sted Samkøb
Piedmont, Italien 25 kasser
Samkøb hos
Poggio Capponi
Fattoria di Poggio Capponi er en forholdvis stor og betydende vingård i området, der ligger nord for San Gimignano, 20 km vest for Firenze og Greve in Chianti, lidt uden for landsbyen Montespertoli. Altså i hjertet af Toscana.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 76,-

Sted Samkøb
Chianti, Italien 25 kasser
Samkøb hos
Scheiblhofer
Vingården Scheiblhofer ligger i Andau i Burgenland, og drives af far Johann Scheiblhofer (Big John) og sønnen Erich Scheiblhofer, som fokuserer på deres egen vinkollektion hver især.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 78,-

Sted Samkøb
Burgenland, Østrig 25 kasser