Samkøb af ægte Champagne

Her på siden finder du Champagnehuse, som har valgt at sælge direkte til dig. Når de sælger direkte til dig via. KOBAJ så sparer de en masse tid og penge ved ikke at skulle rejse ud og sælge. Du kan finde din favoritbonde, starte et samkøb eller deltage i åbne samkøb.

Sådan virker KOBAJ

Step 1

Find din vinbonde

Gå på opdagelse og start et samkøb hos din nye vinbonde. Du kan også deltage i andre åbne samkøb.

Step 2

Samkøb med andre

Deltag i andre åbne samkøb eller inviter venner, kolleger og familie med i dit. Det gælder om at få købt 25 kasser inden tiden er udløbet.

Step 3

Bonden sender din vin

Når der er bestilt min. 25 kasser hos en bonde og tiden er udløbet så sender bonden din vin, som bliver leveret til din dør.

Producenter af ægte Champagne

Samkøb hos
Champagne Christophe Dechannes
Velkommen til en lille familiedrevet vingård, som har produceret champagne i tre generationer. Gården ligger i byen Les Riceys, i vindistriktet Côte des Bar, i den sydligste del af Champagne.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 169,-

Sted Samkøb
Champagne, Frankrig 25 kasser
Samkøb hos
Champagne Gérin
Gérin er et familiehus ved foden af bjerget Reims, med 5 hektar marker og en årlig produktion på 150.000 flasker. Huset drives af Philippe Gantois, som tidligere har arbejdet i Alsace.
Startet af Priser fra
Dig?DKK 199,-

Sted Samkøb
Champagne, Frankrig 25 kasser
Samkøb hos
Champagne Paul Hazard
I 1700-tallet dyrkede familien Hazard korn, holdt kvæg og kultiverede jorden på gården, hvor digteren Jean de La Fontaine gemte sig i mange år, i mens hans skrev "Dagvognen og fluen".
Startet af Priser fra
Dig?DKK 169,-

Sted Samkøb
Champagne, Frankrig 25 kasser