FAQ - ofte stillede spørgsmål …

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er gratis at komme i gang hos KOBAJ. Du skal ikke tilmelde dig eller betale abonnement. KOBAJ er din måde at handle direkte med vinhuse fra hele verden. Du betaler 10% pr. handel, som går til at KOBAJ kan blive ved med at udvikle platformen.

Hvorfor står der ingen besparelser?

Vi arbejder ikke med knaldtilbud, fødselsdagstilbud og store besparelser. Via KOBAJ køber du direkte hos bønderne. Det kan ikke gøres billigere. Priserne du ser hos bønderne er hvad de har valgt at sælge vinen til plus: -fragt -moms -afgifter -10% til KOBAJ

Hvordan håndteres fragt og levering?

Når du deltager i samkøb og handler via. KOBAJ kan du forvente at få din vin leveret efter ca. 14 hverdage på køb af Europæiske vine og ca. 40 hverdage på køb af oversøiske vine - efter samkøbet er lukket. Alle priser er inkl. fragt/levering og danske afgifter.

Hvordan beregnes fragtpriserne?

Når vi handler i fællesskab og fylder en palle betaler vi ca. 10 kr. pr. vinkasse for, at få vinen hjem til Danmark. Det koster 7 kr. pr. flaske at få den transporteret videre fra DSV transportcenter til din adresse. Vi har lagt disse priser oveni prisen pr. flaske så din indkøbspris er inklusiv fri fragt i hele Danmark. Uanset om du ønsker 1 eller 100 kasser.

Kan jeg anvende Track & Trace?

Du kan med fordel downloade PostNord appen så kan du følge din pakke når den er landet i Danmark. Vi arbejder på at du skal kunne tracke den helt fra vinhuset i fremtiden.

Kan jeg betale med faktura?

Ja, det kan du. Du bestiller og trykker i “betal med faktura”. Bemærk, at du skal have betalt fakturaen inden samkøbet lukker for at få dit køb.

Jeg har flere spørgsmål!

Hvis du ønsker at bestille via telefon, tale med KOBAJ eller stille os flere spørgsmål, kan det gøres via mail på info@kobaj.com eller pr. telefon til os på +45 4249 4969.

Finans
”markant øgning af aktivitet på platform”
Berlingske
  ”en ny udfordrer på det komplicerede danske vinmarked”
Børsen
”jeg vil helt sikkert handle på den måde igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”vokser seks gange så meget som e-handlen”
EHandel
  ”KOBAJ har skabt en revolutionerende ny måde at købe vin på”
- Niels Ehler